calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

EKSKLUZIVNO – “Anđelo napolju BIRA DRUŠTVO!” Otkrivamo da li porodica podržava njegovu i Anitinu ljubav! (VIDEO)

Objavio: RHT
12/01/2024 11:55 PM

Anđelo Ranković ušao je u rijaliti i napravio potpuni haos, kada je ušao u vezu sa Anitom Stanojlović -udata Tomić, koja je i dalje u gej braku sa njegovom nekadašnjom prijateljicom Jovanom Tomić Matorom.

FOTO: YT PRINTSCREEN/HYPE TV

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Anđelo “skida ribu” Matoroj, jer je to uradio i sa Sanjom Stanković, njenoj najvećoj ljubavi, ali i sa mnogim drugim ne tako poznatim učesnicama rijalitija na koje je Matora bacila oko. No, čini se da joj je ovo bio najjači udarac do sada, budući da su se Matora i Anita vjenčale.

Anđelo potiće iz elitne beogradske porodice, pa ga prati glas da njegovi majka i ujak često kritikuju i koriguju njegovo ponašanje u rijalitiju, te da imaju previše uticaja kada je u pitanju njegova izabranica. Dugo se govorilo o nezadovoljstvu njegove mame kada je bio u vezi da Teodorom Džehverović

FOTO: Hypetv

Porodica Ranković se ne oglašava po pitanju njegove veze sa Anitom, a većina učesnica – bivših i aktuelnih, smatra da njegova porodica ne podržava njegov izbor, te da Anita kao snajka ne dolazi u obzir.

Ekskluzivno za Hype televiziju prvi put se oglasio najbolji Rankovićev prijatelj Bane Maltez, koji nam je ekskluzivno otkrio kakav stav imaju Anđelovi najvoljeniji – članovi porodice i drugara.

Ekskluzivni intervju pogledajte u videu ispod teksta:

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS