calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

KAČAVENDA BRUTALNO OPLELA PO LAKIĆU! “On je jedan miš najobičniji, ljigavština najstrašnija!”

Objavio: RHT
08/01/2024 11:55 PM

Današnja podjela budžeta Nikole Lakića je izazvala burne reakcije ukućana, a najburnija je svakako bila reakcija Milene Kačavende.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Baš sam očekivala ovo što smo i dobili. Elokventan jako, mislio je da su gledaoci glupi, ali nisu. Kada se ostvrio na mene trebalo mi je malo da shvatimo. Danas je bila pi*ijada kada se rasplakao nad Matorinom sudbinom. On je neko ko je ono što sam danas rekla da jeste, obukla sam ovako da mu poželim sreću za penziju. Mislim da za bolje i nije, njegova agencija za sekiraciju očito nije zaživjela- počela je Milena, pa nastavila:

-Ja sam danas bila fascinirana, sa mnom spuštanje lopte ne postoji. Ja sam naučila da plivam kroz rijaliti, naučila sam od njega. Mudro sam ćutala, pa sam sačkekala svojih pet minuta. Ja sam bila negdje sigurna da je to negdje blef i da je on sam u tome, te da je preveslao Marinkovića- nastavila je Milena.

foto:youtube/prinscreen

-Dvije izjave su mi bile pobjedničke, da ako Marinkoviću treba kadar pa će da mu da. On je jedan miš najobičniji, ljigavština najstrašnija, da onako nasrćeš na mene. Mnogi se izjašnjavaju kao da ne vrijeđaju porodice, a poslije ti upakuje u paketić da si kur*a. Što se pokojnika tiče, odgovorno stojim iza toga, prevari se čovjek nije sramota- rekla je Kačavenda.

-Dodjela budžeta je bila komična. Ne znam da li je bilo kako je taktički dao Matoroj veliki budžet. On je jedan od onih kojih je govori da će vrijeme proći, da će maske pasti. Govorio je da će me zgaziti u finale, ali vidimo njegove procente. On je pu*ač kur*a, ja sam bila presrećna što su Marinkovići ušli, ali kompletnu definiciju njega mi je potvrdila njegova supruga. Znala sam da je Marinković naveden kao podrška, ja sam presrećna da on sad ovdje sjedi kao pokisli miš, ali on je šišmiš. Današnja podjela budžeta dijeljenje savjeta, okarakterisao ljude nije. Što je Maja rekla, došlo je vrijeme da se puca. Toliko je želio to vodstvo, a us*ao se sam sebi u usta – rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS