calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas!

“Čim se završi rijaliti, VODIM JE NA HOSPITALIZACIJU” Oglasila se Marija Kulić

Objavio: RHT
06/01/2024 2:00 PM

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pobjegli su iz rijalitija, Miljana se vratila u “Elitu”, gdje je nastavila takmičenje bez, sada već bivšeg dečka.

Miljana Kulić je, naime, izjavila da misli da je u drugom stanju, a ako se to ispostavi kao tačno zadržaće Zolino dijete.

Sada se tim povodom za “Blic” oglasila Marija Kulić.

– Ja ne znam gdje je njoj toliko izvjetrio mozak da dozvoli da ima intimne odnose sa čovjekom koji ni jednu djevojku nije sačuvao, koji kao najveći debil pravi dijete svakoj, polemisalo se o Ininoj trudnoći prošle sezone. On javno priča uvijek da ima nezaštićene odnose i to je njemu smiješno. Njega nisu naučili da poštuje i cijeni ženski rod. Ona djeca koja su rasla u domu su vaspitanija i znaju šta su prave vrijednosti. Ovaj je kao neki šumski, divlji čovjek. Za Miljanu svi znaju da ona njega voli, da bi i željela i voljela da živi sa njim, da se uda i da ima još jedno dijete – priča Marija.

-Bez obzira na sve to, nije smjela da dozvoli tako nešto ni pod razno. Zna da čuva jedno dijete bez oca. Pričao joj je psihijatar da bi on vrlo vjerovatno bio kao njegov otac, da ode kad sazna da mu je djevojka trudna. Sve to Miljana zna i ponaša se kao psihički zaostala u razvoju psihičkom. Uvijek kažem, e sada se opametila, uvidjela je sve, neće više dozvoliti takve životne greške i ne. Njoj pamet ne dolazi. Prvo, ona je veliki paničar, ima strahove i ne bi mogla sama da čuva dijete. Željko kada je bio beba, ona je non stop provjeravala da li diše kad spava. Drugo, moje zdravlje nije sjajno. Kod karcinoma se ne zna da li će i kada da se daleko bilo vrati. Ja ne bih smjela ni slučajno da prihvatim da čuvam djecu. Moj suprug, takođe, imao istu bolest, samo za razliku od mene, on nije imao metastaze – ističe potresno Kulićka i napominje:

-Ja i sa Miljanom, vidite, ne mogu još uvijek da se izborim. Niti je ona više da ide gdje sama mora da vodi brigu o sebi, npr. rijaliti. Čim se završi ova sezona, moraće na hospitalizaciju u tu rusku bolnicu da probamo i to. Ne mogu da razumijem da toliko rizikuje da sebi upropasti život. Uopšte nije preporučljivo zbog trombova koje je imala ni porođaj ni kiretaža, niti bilo šta što ima veze sa krvarenjem. Ona još uvek pije lijek za razređivanje krvi. Zna da joj je život visio o koncu. Molim Boga, eto, da je sačuva ovog puta od trunoće, jer ona ne zna šta radi, a onaj bicman je težak psihijatrijski slučaj koji je odavno, odavo ispušten i prepušten ulici, tako da od takvih treba bježati što dalje – zaključuje Marija Kulić.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS