calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ČISTAČICE SA DŽOGERIMA NA NASTUPU DRAGANE MIRKOVIĆ! Niko nije očekivao ovako nešto (FOTO) “IGRA ISTINE” STANISLAV PRIZNAO DA SVE RADI PLANSKI! Odao se u razgovoru sa Mionom “Vojaž i njemu slični NEĆE DOČEKATI NI KRAJ GODINE U ŠOUBIZNISU!” Karleuša DALA BRUTALNU LEKCIJU reperima i šokirala: “DILUJU D*OGU” NEUROHIRURG OTKRIO: ŠA MOŽE DOŽIVJETI MOŽDANI UDAR! Ima visok pritisak, a odbija lijekove DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JULI 2024: Iznenadni obrti pred Ovnovima, Blizanci “pršte” od ideja ZAŠTO MATORINI RODITELJI NE DAJU ANITINE LIČNE STVARI?! Hoće li morati intervenisati i policija? Ubica supruge plakao u Tužilaštvu: Evo šta je rekao tužiocu, otkriveno i šta je radio u Zagrebu Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe! Ema Radujko na nastupu ZAJAHALA BIKA: Suknja se podigla, pa pokazala više nego što treba Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa ASMIN ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO ZA OVO! Stanija pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa poručila: Na mjestu zločina! Španija izbacila Gruziju i zakazala spektakularan okršaj u četvrtfinalu JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) Crnogorska policija procesuirala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale

SAMO DA NE BUDE BABA DJEVOJKA: Đani šokirao sve svojom izjavom!

Objavio: RHT
01/01/2024 6:00 PM

Radiša Trajković Đani i ove Nove godine pjevao je u srcu Beograda i svojoj publici poželio sve najljepše.

Đani je za medije priznao šta je poželio za praznike, te je progovorio o dvije najbitnije žene u njegovom životu:

– Svake godine radno ali možda i bolje tako. Uvijek sam sa ljudima koje volim. Večeras pjevam u dvije sale a u jednoj mi nije bila supruga. Prednost je pjevati u Beogradu, lakše je… Svaki dan sam u drugom gradu pa je bolje ovako – rekao je pjevač i otkrio svoje želje za narednu godinu:

– Sve sam napravio i sve sam stekao. Samo da mi je porodica živa i zdrava. Da prestane ovaj cirkus i da budemo svi sretni i mirni, da se opustimo i uživamo.

Pjevač je progovorio o ćerkinoj udaji, kada je i otkrio šta je kupio Slađi za Novu godinu:

– Neka se uda, nije problem. Ako se zaljubi i ako misli da tako treba ja sve podržavam. Bolje mlada da se uda nego da bude baba djevojka. Svi znaju da je ona moja ljubimica i slaba tačka – rekao je Đani i dodao:

– Ništa. Znate kako, njoj je svaki dan Nova godina, dobila je poklone do 2045. – rekao je on.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS