calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Otkriveni svi detalji: Anita i Anđelo su u tajnoj VEZI već mjesecima! SKOVALI PAKLENI PLAN PROTIV MATORE!

Objavio: RHT
19/12/2023 1:20 PM

Anita Stanojlović Anđelo Ranković bili su navodno u tajnoj vezi, pa su planirali da prevare Jovanu Tomić Matoru za novac koji je namijenjen donoru sperme.

foto: youtube/printscreen

Njih dvoje su navodno skovali plan da maneken bude taj koji će starleti i tajnoj ljubavi napraviti dijete, jer su ludo zaljubljeni jedno u drugo već mjesecima, a njena zakonita supruga, učesnica Elite bila bi ta koja bi platila navodnog donora, dok bi njih dvoje pare stavili u džep i nastavili tajnu vezu.

 Anita i Ranković znaju se od momenta kad je ona došla da živi u Beograd i kad joj je dosadila njena žena Matora, a želja za muškarcem počela da bude sve veća i jača. Znala je Anđela odranije, preko TV i uvijek joj je bio sladak i lijep, ali nikada se nisu upoznali jer je ona bila u Kruševcu, te je bila anonimna. Prvo mu je bacila udicu putem Instagrama, na šta je on odmah reagovao i počeo da joj piše. Kuckali su se svo vrijeme preko nestajućih poruka da Matora ne bi nešto vidjela. Imali su i hot četove, gdje su oboje masturbirali gledajući jedno drugo – počinje priču zajednička prijateljica lezbopara u koju je mlada starleta jedino imala povjerenja i sve joj povjeravala.

Foto: Printscreen Youtube

 Nakon dugog dopisivanja riješili su da se upoznaju. Anđelo je sve organizovao da se Anita osjeća kao kraljica. Iznajmio je apartman blizu njenog i Matorinog stana da bi bile blizu, ako ova nešto posumnja, da može odmah da pobjegne: “Osjećam se kao princeza. Anđelo je tako lijep i nježan prema meni. Kada vodim ljubav s Matorom, mislim na njega. On se zaljubio, i ja sam”, rekla mi je ona jednog momenta dok je, navodno, bila najsrećnija s Matorom.

Viđali su se stalno. Nekada je znala da kaže da je u Kruševcu, a ustvari, bila je s Rankovićem i vodila ljubav. Onda je nastaoi pakleni plan – nastavlja prijateljica zadrugarke koja nam je otkrila sve do detalja.

Foto: Pritnscreen/Youtube

– Matora je kukala da želi dijete, da je vrijeme za to. Anita se složila s njom, ali da ona bude ta koja će sve obaviti, a ova treba samo da plati. Jovana joj je dala nešto više od 10.000 eura, koliko bi cijeli proces mogao da košta. Ona je to, naravno, spiskala na nju i Anđela. Planirali su da naprave bebu i podvale joj kao da je u pitanju beba donora za kog je ona dala novac. Plan im je poremetila Matorina velika želja da ponovo uđe u rijaliti, tako da nisu uspjeli da naprave bebu. Sada, kada je Anđelo ušao u “Elitu”, njih dvoje ne mogu da sakriju koliko se vole i koliko među njima ima emocija. Jovana će odlijepiti kad bude saznala da su potrošili njene pare, odnosno da su htjeli da je nasamare – završava izvor blizak Jovan Tomić Matoroj i Aniti Stanojlović.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS