calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Zmajevi” odradili novi trening, Barbareza jedna stvar posebno raduje Drama u Splitu: Veliki požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO) BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano, zatražen angažman helikoptera OSBiH “ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje

“Tijelo joj je jedini adut da dobije nešto” – Matora ponovo izvrijeđala Anitu

Objavio: RHT
18/12/2023 10:20 AM

Jovana Tomić Matora razvezala je jezik i ponovo iznijela “prljav veš” Anite Stanojlović.

Foto: printscreen

– Od danas sam mnogo bolje, vidim da ujutru imam svoje rituale. Ja sam se toliko iznervirala, ispada da sam ja ovakva i onakva. Imaš nekoga kome si pružio šansu – bez obzira šta je radio, boljelo me je uho ko ju je j**ao dok smo bili u kombinaciji, ali sada kad sam joj povjerovala… Imam cilj u glavi, da pustim četiri nedjelje. Kako neko da ti pokaže da se kaje, nego kad ga ignorišeš. Bio mi je cilj, držala sam do sebe, borila se sama sa sobom i to su znali samo Marko i psihijatar. Meni bude krivo kad ja legnem i preispitujem se da li sam dobro uradila jer nailazim na nerazumijevanje – rekla je Matora.

foto: youtube/printscreen

– Matea mi je bila prvi znak od Boga, ovo mi je drugi znak. Uvijek tražim neku trunku, sve me vraća na svadbu. Neke stvari naravno da me bole. Ona izjavi da je boli k*u*ac i da uđe Matea, i da nema kome da se pravda. Gledam svoju ženu koja se trti i gu** i jeste lijepa i zgodna, ali je toliko prazna. Tijelo joj je jedini adut da dobije nešto.

– Ona već dva dana priđe Marku, dođe do Marka i razdere se: “Nisi mi bivši kum, bićeš mi i budući”. Ona nije imala nikoga da joj bude kum, ja je pitala, pa sam joj dovela Marka – ona ga nije ni poznavala. Ona nije imala koga da dovede na svadbu, nisam joj ja zabranila da pozove ljude – zaključila je Matora.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS