calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

Reper Ša BRUTALNO PONIŽEN zbog veze sa Minom!

Objavio: RHT
09/12/2023 11:00 AM

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković nije štedeo reči komentarišući kontroverznu vezu Nenada Aleksića Ša sa Mionom, iako je Ša još uvijek u zakonitom braku sa Vanjom.

Foto: Printscreen 

Ivan Marinković, koji je sam poznat po burnim vezama sa poznatim ličnostima poput Goce Tržan i Miljane Kulić, nije krio svoje mišljenje o novonastaloj situaciji. On je izrazio iznenađenje Šaovim potezom da se upusti u vezu sa Mionom dok je još uvijek zakonito u braku.

“Da li i oni broje poljupce kao Anela i Janjuš? Ne znam šta je sa tim čovjekom, nismo baš toliko mladi i prošli smo te faze. Nemam ništa protiv što se zaljubio u klinku, ali ja sam rekao i prošle godine kada je bio sa Vanjom da je velika tragedija za čovjeka koji ima veliku karijeru. Izgubio je svoj pređašnji identitet, njega više niko ne zna kao repera već rijaliti učesnika koji tone sve dublje i dublje”, izjavio je Ivan.

Foto: HYPETV

Marinković je dalje dodao svoje viđenje situacije, ističući dužinu trajanja Šaovih brakova:

“Realno gledano, u tim godinama i sa tim iskustvom, dva propala braka. On je prošle godine kukao za djevojkom, kada je izašao ništa od toga, Vanja, pa brak i sada ova.”

Na konstataciju voditelja da je “duže trajala svadba nego brak”, Ivan je prokomentarisao:

“Španska serija. Miona je klinka i ne mogu da je krivim. Danas sam čuo Ša da je rekao da je Vanjin bivši muž sa kojim ima dete njegov fan.”

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS