calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

EKSKLUZIVNO! Matei Car žao Anite, oplela po Matoroj! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/12/2023 9:40 AM

U najnovijem izdanju emisije “Kapiraš momenat” autorice i voditeljice Tare Simov na pitanje je odgovarala bivša djevojka Anite Stanojlović, Matea Car.

Naime, Matea je odgovarala na pitanja koje joj je poslala voditeljica Tara Simov. Podsjetimo, ona je privukla pažnju kada je objavila njene privatne poruke sa Anitom.

Ona je otkrila da misli da Matora nije znala za njihovo dopisivanje, a na pitanje da li joj je žao Anite, Matea je odgovorila:

-Žao mi je samo tog dijela gdje se razvlači to neko dopisivanje i ta neka prevara za samo dva mjeseca braka. Ljudi unutra su bili u brakovima po četiri, pet godina, pa se na oči tog drugog partnera, u rijalitiju pred kamerama, su se ti brakovi raspadali. Sve ostalo mislim da je ona sama kriva. Ona je sama tada odlučila da stupi u odnos samnom, tako je odlučila da rizikuje svoju vezu, svoj brak, tako da u svim drugim pogledima ne mogu reći da mi je žao – izjavila je Matea u emisiji “Kapiraš momenat”.

Tara je postavila pitanje da li misli da Matora preuveličava cijelu situaciju ne bi li ispala žrtva, a Matea je odgovorila:

-Možda će bilo koji odgovor ispasti dosta licemjeran od mene, jer ja nisam adekvatna da komentarišem da li Matora pretjeruje i pruveličava. Možda čak malo i da. Mene negdje najviše bode u cijeloj toj Matorinoj patnji je to što Matora ponavlja “Anita je imala sve”. Konstantno govoreći kako je Anita imala sve materijalno. Nigdje nije rekla da se ta njena patnja odnosi na to “ja sam nju toliko voljela”, sve vrijeme govori “Anita je mene voljela kao niko do sad” – izjavila je Matea Car za Hype televiziju.

Cijelu emisiju možete pogledati u videu ispod.

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS