calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

Aleksandar Požgaj otkrio šta se dešava u “Eliti”! Ono što je rekao za repera Ša i Miljanu Kulić će vas iznenaditi

Objavio: RHT
30/11/2023 4:13 PM

Aleksandar Požgaj samoinicijativno je napustio rijaliti zbog čega je diskvalifikovan iz „Elite”, a za Hypetv portal on je otkrio šta se dešava između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, ali i šta mu je sve povjerio Nenad Aleksić Ša.

Iako često prave skandale i drame koja drma celu “Elitu”, Požgaju je ipak ljubavni odnos Miljane i Zole jako simpatičan.

– Meni su Miljana i Zola baš simpatični. Nju poznajem dugi niz godina, poštujem i cjenim njenu porodicu, a njen odnos sa Zolom je vrlo zanimljiv. Ta sva dešavanja oko njih turbolentno je dosta. E sad šta se tu stvarno dešava ja ne znam. Vitlaju se tamo po “Eliti”, bacaju stvari jedan drugom, te se mire, te se vole, te se svađaju, prijete jedan drugom da neće spavati cijelu noć. Između njih ima nešto, čim oni trče jedan za drugim tu mora da postoji ili ljubav ili neki neraščišćeni računi. Ali čista posla između njih nisu. E sada, da li se opet sve vrti zbog para to ćemo vidjeti kada se završi ova sezona ili možda ona sljedeća. Pa i da li će Miljana opet pozajmiti Zoli novac to samo kada budem vidio svojim očima mogu da potvrdim – objasnio je Požgaj za Hypetv portal i osvrnuo se na situaciju sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i njegovim razvodom od Vanje.

 -Sa Nešom sam proveo nekoliko nedelja u rijalitiju i mogu da kažem da je on jako dobar momak koga poštujem. To što ga spajaju sa Mionom Jovanović, mislim da nema ni naznaka o nekoj vezi, bar dok sam ja bio unutra. Pa ni jednom je nije pomenuo ni po lijepome ni po ružnom. On sve vrijeme misli o Vanji i pomirenju sa njom i da kada izađe sve bude kako treba. Po pitanju ročišta, suda i oko razvoda nije ništa spominjao, samo je rekao da je ušao ovdje da bi došao sebi da se sabere i da se vrati kući kod svoje žene – objašnjava Požgaj za Hypetv portal i potvrđuje da reper želi pošto poto da se pomiri sa ženom i da od razvoda sa njegove strane nema ništa.

 Rekao mi je da je pogriješio, i da je tek sada došao sebi. Pa i vidi se po njemu, jer kada je ušao u riajliti bio je rasejan, pogled mu nije bio precizan i bistar, sada je ipak topliji, bistriji i polako se sabrao. Ono što sam ja zaključio iz razgovora sa njim jeste da on želi pomirenje sa Vanjom.

Cijeli razgovor sa Aleksandrom Požgajem pogledajte u nastavku:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS