calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

“OSJETILA SAM STRAST” Anita ispričala PRAVU ISTINU o odnosu sa ŠVALERKOM Mateom Car, slomila Matoru na PARAMPARČAD

Objavio: RHT
28/11/2023 4:50 PM

Anita Stanojlović našla se na stubu srama kada se saznalo za njenu preljubu sa Mateom Car. Ona je priznala da se dopisivala sa Mateom, i otkrila da se, iako je osjetila među njima strast, kaje jer svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru neizmjerno voli.

Naime, u emisiji “Pretres nedelje” nije se pojavio voditelj Milan Milošević, već je umjesto njega emisiju vodila Ivana Šopić.

– Anita da li misliš da je Mateu nešto povrijedilo, pa je zato sve iznijela? – upitala je Ivana.

– Mislim da je povrijedio trenutak kada se desilo vjenčanje i kada su sve grupe počele da povezuju nas dvije. Ona se nadala da će imati nešto sa mnom, a ja sam voljela Jovanu – rekla je Anita.

– Da li je ona ostavila djevojku zbog tebe? – upitala je Ivana.

– Nije, ali mi je govorila da bi je ostavila zbog mene, ja sam njoj sve vrijeme govorila da volim Jovanu – rekla je Anita.

– Da li si to radila iz dosade ili ti se svidjelo? – upitala je Ivana.

– Prijalo mi je, osjetila sam strast u tom trenutku – rekla je Anita.

– Da li si radila nešto iz koristi? – upitala je Ivana.

– Nije, ne mora da mi vjeruje ja nju stvarno volim. Nijednog trenutka nisam bila sa njom iz koristi. Sve bih uradila da mogu da vratim vrijeme i to ne uradim – rekla je Anita.

– Da li si sve rekla ili je bilo još nešto – upitala je Ivana.

– Fotografije postoje provokativne, ali nisam slala gole slike – rekla je Anita.

– Da li ti je prijetila indirektno da će iznijeti sve – upitala je Ivana.

– Da jeste, pitala me da li se plašim. Mene grize savjest što sam to uradila, ona mi se zaklela u majku da neće iznijeti. Ona je posumnjala da se ja plašim, ja sam negirala – rekla je Anita.

– Da li ste se čule kad si bila na Zanzibaru – upitala je Ivana.

– Ne – rekla je Anita

– Da li si otvorila Telegram zbog nje? – upitala je Ivana.

– Ne, otvorila sam zbog frizera. Jedino sam joj na Tik Toku rekla da je kod Jovane telefon. Bilo mi je teško, sa tim sam ležala i budila se. Plakala sam – rekla je Anita.

– Kakav je osjećaj leći i zaspati sa tim što si uradila Matoroj? – upitala je Ivana.

– Jako se loše osjećam, moje reakcije su zato što vidim Jovanu ovakvu. Prolaze mi sve stvari koje smo planirale kroz glavu, ali u tom trenutku se nešto desilo u mojoj glavi. Svjesno nesvjesno ne znam u tom trenutku se tako desilo – rekla je Anita.

– Šta ti se dopala tu? – upitala je Ivana.

– To što nijednom preij Jovane nisam imala priliku, bilo je novo za mene, da se ja nekome svidim – rekla je Anita.

– Jeste li baš morale da se zovete oko moje – rekla je Ivana.

– Mislim da se nismo tako zvale, nego da sam joj rekla da su joj oči lijepe – rekla je Anita.

– Koliko te je sve to koštalo? – upitala je Ivana.

– Mnogo, meni su svjetla tačka bila ona i Aleksej, jako mi teško pada, prvi put sam imala porodicu – rekla je Anita.

– Da li si ti nju osvajala? – upitala je Ivana.

– Da, nekako hranila sam ego ne znam – rekla je Anita.

– Šta bi bilo kada bi ušla? – upitala je Ivana.

– Ne bih je primjećivala – rekla je Anita.

– Ti si se udala za mene a nisi me voljela – rekla je Anita.

– Ti si našla da komentarišeš moje bivše ljubavi, to će da te opere. To što sam u braku pričala tebi jer sam imala povjerenje šta se meni sve dešavalo, a ti pričaš, samo mi pokazuješ da me ne poštuješ. To će te oprati da su mi sve bivše i Sanja k**ve i ti si najbolja. Sve je njihova veća ljubav nego tvoja koju si mi pokazala. Uvijek indirektno pominje moje bivše, moje prijatelje, šta sad ja treba da iznosim šta je ona meni pričala o svom životu – rekla je Matora.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS