calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI!

EKSKLUZIVNO! Jelena Karleuša o odnosu sa majkom “Njen glavni savjet bio je…”

Objavio: RHT
20/11/2023 1:20 PM

Jelena Karleuša, gostujuću emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” na televiziji Hype, govorila je o bezuslovnoj ljubavi koju je dobijala od mame Divne, velikoj podršci kao i savjetima koje i dan danas pamti i primjenjuje ih u životu:

FOTO: Hypetv

Ta velika ljubav, kada je imaš pa onda kada je izgubiš je nešto što znaš da cjeniš, i tek se onda prisjećaš svake riječi, svakog gesta i oživljavaš to u sebi, i živiš po tim nekim savjetima svojih roditelja u mom slučaju moje majke, njen glavni savjet koji mi je davala i kao mladoj djevojci kada su krenuli problemi u životu je rečenica „glavu gore sine“– počela je pjevačica.

-Moj odnos sa Divnom mogu da objasnim kao bezuslovna, lavovska podrška svom detetu i vetar u leđa, to je ono što svaka majka i svaki roditelj mora da pruži svom djetetu, jer to je ljubav koja uliva apsolutno samopouzdanje djetetu da raširi krila, to je ono što od nule pomaže čovjeku da se izgradi. – nastavlja Jelena.

Samopouzdanje je ključ izgradnje svakog uspjeha, i tu je jako zaslužan roditelj. To je onaj
roditelj koji te bustuje lijepim riječima, energijom, vjerom u tebe, koji ti govori „uprkos svemu“ TI. To je bila moja Divna, zbog nje sam sam jaka žena, i borac, ona je bila moj stub!
– završava Karleuša.

Cio intervju pogledajte u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS