calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Bivši rijaliti učesnik u drugom fazonu: Vladimir Tomović odlaske po skupim restoranima zamijenio za vrijeme provedeno UZ NJU!

Objavio: RHT
20/11/2023 1:00 PM

Bivši zadrugar Vladimir Tomović podijelio je na svom Instagram profilu fotografiju sa svojom majkom Ljiljanom.

Njih dvoje su uživali u vrućoj pici, a Vladimir je otkrio koliko mu znače ovi trenuci. Uz objavu je podijelio i pjesmu “Za Ljiljanu”, koju je otpjevao Toma Zdravković.

– Vjerujem da je lijepo u elitnim restoranima i na tim fensi mjestima na kojima se ispijaju šampanjci i jede meso of muflona, ali meni je milija vruća pica sa majkom, nego sve te šljašteće zavrzlame. Živi mi bili – napisao je Tomović.

Vladimir je vezan za svoju porodicu, a prije mjesec dana objavio je potresnu poruku posvećenu pokojnom ocu Zoranu, koji je preminuo u junu 2019. godine.

foto: instagram

 Umjesto rođendanske torte, danas smo ti mama i ja bili na grobu. I dalje mi u ušima odzvanjaju tvoje riječi: “Za sve si bio u pravu, a posebno za prijatelje”– započeo je Tomović, pa dodao:

 Moram vam reći, ljudi moji, da je Zoki bio ljudina, koja je imala srce i pomogao je svima. Govorio sam mu da su mnogi nedostojni njegovog društva, ali nije mario. Posljednjih mjeseci tvog života mi je najveća škola. Radim sve što bi tebe činilo sretnim. Složni smo – nastavio je Vladimir i dodao emotikon koji označava slomljeno srce.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS