calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada

Poslije operacije i teškog perioda Vesna Zmijanac ponovo se vratila u kafanu! Od bakšiša jedva držala mikrofon u ruci!

Objavio: RHT
17/11/2023 2:00 PM

Vesna Zmijanac početkom marta ove godine operisana je u Kliničkom centru Srbije, a poslije toga pjevačica je odmarala u svojoj vili na Bukulji.

Foto: Printscreen

Vesna je rijetko dolazila za grad, a sve nastupe bila je otkazala kako bi se potpuno oporavila, a i doktori su joj bili zabranili da ide po zagušljivim prostorima. Međutim, Zmiki je polako počela da se vraća nastupima koji su joj kako je rekla mnogo nedostajali, a publika se toliko uželjela njenog glasa i pjesme, da pjevačica od bakšiša nije mogla da drži mikrofon.

Pjevačica je prošle noći pjevala u Skadarliji, a na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem se može vidjeti da je pjevačica imala pune ruke bakšiša. Gosti su sa njom u glas pevali njene najveće hitove i nema sumnje da je atmosferu dovela do vrhunca.

– Pjevanje me je izlečilo. Vodila sam se time da, kad mogu ovoliko da pjevam, znači da sam dobro. To me ne umori koliko bi ono da sjedim kod kuće i ne radim ništa – rekla je kratko pjevačica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS