calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?!

ŠTA VAM ZVIJEZDE PORUČUJU: Pročitajte horoskop za 17. novembar

Objavio: RHT
17/11/2023 11:20 AM

OVAN 21.III – 20.IV

Ljubav: Za ljubav i stabilnu vezu potrebno je puno razumjevanja. Za sreću, kojoj težite, i tolerancija… / Posao: Nije povoljan trenutak za značajnije odluke. Zato, danas energiju usmjerite u nekom drugom pravcu. / Zdravlje: Možete biti zadovoljni!

BIK 21.IV – 22.V

Ljubav: U vašem je interesu da ljubav doživljavate romantičnije. Voljena osoba to očekuje od vas… / Posao: Moguć je nesporazum, do kojeg može doći zbog rasijanosti. Ne brinite, sve će se lijepo riješiti. 7 Zdravlje: Izbjegavajte previše začina.

BLIZANCI 23.V – 22.VI

Ljubav: Vrijeme provedeno sa partnerom donosi radost. Još ako priznate ljubav, sreća je još veća… / Posao: Ne gubite nadu. Sve će se dobro okončati. Posebno vam je važno da priznanje ima i materijalnu stranu. / Zdravlje: Super ste.

RAK 23.VI – 22.VII

Ljubav: Ovo je sretan dan. Vaš sentimentalni život se sređuje. Očekuju vas uzbudljivi trenuci… / Posao: Ako želite uspjeti, pokažite više inicijative i samostalnosti u radu. Iznesite slobodno ideje.

Zdravlje: Izađite na čist zrak.

LAV 23.VII – 22.VIII

Ljubav: Niste baš prezadovoljni svojim ljubavnim statusom. Jedan razgovor značajan je za budućnost… / Posao: Želite prihvatiti i kritiku, pogotovo ako je opravdana. Problem je ako ne znate je li i dobronamjerna. / Zdravlje: Veoma dobro.

DJEVICA 23.VIII – 22.IX

Ljubav: Neophodno je da iskreno i otvoreno popričate sa partnerom. Šutnja ne vodi rješenju problema / Posao: Prilično ste umorni. Predahnite, kako znate i umijete, a posao ostavite za neki drugi dan. / Zdravlje: Pješačite, prošetajte.

VAGA 23.IX – 22.X

Ljubav: Čeznete za voljenom osobom. Ipak, iz nekog razloga, izgleda kao da ste potpuno nezainteresirani?! / Posao: S optimizmom gledajte u budućnost. Vrijeme je na vašoj strani, mnogo toga kreće u željenom pravcu… / Zdravlje: Odlično se osjećate.

ŠKORPIJA 23.X – 22.XI

Ljubav: Zadovoljni ste, partneru pokazujete svu pažnju. Opustite se, nastavite vezu onako kako ste zamislili. / Posao: Dobijena ponuda vas ispunjava srećom i podiže elan. Nije beznačajna ni materijalna satisfakcija… / Zdravlje: Sve je kako treba.

STRIJELAC 23.XI – 22.XII

Ljubav: Sve bi bilo bolje ako zaboravite prošlost. S optimizmom krenite dalje, imate puno razloga za to. / Posao: Ne angažirate se na svoj specifičan način. Potreban vam je, bar mali, predah od obaveza… / Zdravlje: Adekvatno se odijevajte.

JARAC 23.XII – 21.I

Ljubav: Između vas i partnera vlada napetost. Ni jedno ne želi da popusti, što vodi pogoršanju odnosa… / Posao: Pokažite da vas, zaista, interesira posao koji obavljate, pa će i materijalna situacija biti bolja. / Zdravlje: Krećite se više.

VODOLIJA 22.I – 19.II

Ljubav: Želite ljubav, ali vam obaveze teško padaju, a ne znate zašto. Popričajte sa voljenom osobom… / Posao: Novac jeste da se troši, ali kada se u tome pretjera, nije dobro. Razmislite prije kupovine! / Zdravlje: Izuzetno dobro.

RIBE 20.II – 2O.III

Ljubav: Ne igrajte se osjećanjima voljene osobe. Ne trudite se dovoljno, što partnera može da rastuži… / Posao: Izbjegavajte diskusije sa kolegama. Ako treba, priznajte da ste pogriješili i svima će biti bolje. / Zdravlje: Samo treba da se opustite.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS