calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!” Paprena cijena piva na ovogodišnjem Oktoberfestu u Minhenu

“SVE ĆU DA KAŽEM AKO UĐEM”: Anitina majka najavila pakao Matoroj i kćerki!

Objavio: RHT
14/11/2023 10:00 PM

Majka Anite Stanojlović oglasila se danas, a pozvana je da ispriča svoju stranu priče o Aniti, preljubi, Jovani i ostalim situacijama koje su se dogodile u posljednjih nekoliko dana i ona je rekla mnoge šokantne detalje.

Naime, kako je navela ima i ona dosta informacija koje su provjerene i koje bi mogle skupo da koštaju Jovanu i njene prijatelje.

Na pitanje da li je istina da sa kćerkom nije u dobrim odnosima, te da li su zajedno smislile plan da Anita osvoji Jovanu kako bi kupile stan i riješile dugove, kao i da li se sada brine za kćerku. Također je upitana i da li bi ušla u Elitu, a ona je na to sve kratko odgovorila:

Nikada mi nije bila namjera da uđem ni u jedan rijaliti šou, ali obzirom na sticaj okolnosti, moj odgovor je da, ušla bih, pa bih sve odgovore na vaša pitanja iznijela javno u  ‘Beloj kući’, kao i još mnogo stvari koje znam, a oni i ne slute da ja raspolažem takvim informacijama, pritom mislim na Matoru, Đedovića i tako dalje. Toliko prljavog veša o njima znam da nisu ni svjesni – rekla je Anitina mama Angelina.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS