calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren!

DJEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA DALA OTKAZ KOD ADAKTARA Postaje mu konkurencija?!

Objavio: RHT
09/11/2023 11:40 PM

Sadašnja djevojka Dejana Dragojevića – Jovana Stojanović, dala je otkaz u salonu kontraverznog Adama Adaktara i riješila je da počne sama svoj biznis.

Foto: HYPETV Ilustracija / Printscreen instagram

Naime, Jovana i Dejan obavijestili su svoje fanove o novostima u njihovim životima, a ona je nikad srećnija.

– Jovana više ne radi, dala je otkaz – rekao je Dejan, a zatim se nadovezala Jovana:

– Da, više ne radim u Adaktaru.

Jovana je potom otkrila da pokreće privatni biznis i da će Adaktarovima postati konkurencija.

– Sad završavam kurs za obrve, i radiću to, i šminku, i još svašta nešto…

Podsjetimo, Jovana je otkrila da planira da se uda za rijaliti pobjednika. U snimku sa Dragojevićem odgovarala je na pitanja o njihovoj vezi, pa se dotakla i teme vjenčanja.

– Mislim da to ne zavisi samo od mene, tako da kad se budem udala to ćete svi znati. Živim u Novom Sadu kod Dejana i pravićemo našu kuću. Ne treba žuriti ni za čim, on me voli, kao i ja njega, kad se desi, desiće se – rekla je Jovana, pa otkrila da li bi promijenila vjeru zbog svog partnera.

– Nisam prešla u Islam, da razrešimo tu temu. Nema potrebe da me pitate jesam li prešla, ja sam neko ko se drži svoje vjere. To što je on prešao ne znači da moram i ja – poručila je Jovana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS