calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas!

KONAČNO PRIZNAO DA IMA ŠANSE ZA VEZU! Janjuš se otvorio kao knjiga (VIDEO)

Objavio: RHT
27/10/2023 9:40 PM

Na video-klipu prikazana je rasprava Aneli Ahmić i Janjuša koji po ko zna koji put pokušavaju da stave tačku na odnos, ali ne mogu, pa se peckaju oko emocija koje imaju jedno prema drugom.

-Po mom osmijehu se vidi šta mi je na duši. Imala sam raspravu sa Bojanom koja govori da se iz mog osmijeha vidi da nemam emociju prema Janjušu. Samo budala ne može to da vidi da imam emociju koja samo raste i raste – rekla je Aneli.

-Zašto Bojana to msli Janjuše? – pitala je voditeljica.

-Svako ima pravo da misli za sebe. Ja se oko takvih stvar ne bunim, možda u nekim situacijama Aneli bude hladna i zbog toga misli. Ima pravo djevojka – rekao je Janjuš.

-Očigledno je da osjećam, a ona me uvjerava da sa njim pravim svog supruga ljubomornim – rekla je Aneli

-Ovo što je Janjuš rekao je istina, vidim da nema empatiju za njega i vidim hladnoću. A kod njega vidim da je brižan – rekla je Bojana.

-Moje mišljenje je da je Aneli kao što je i rekla itekako pratila rijaliti i odnos Janjuša i Maje. Smatram da ima neki vid emocije prema njemu, ali mnogo hiperbolizuje to. Sa Janjuševe strane bih rekla da igra igru. Ako imaš emociju nema druženja i drugarstva. Ako se Aneli zbog Stanje i Asmina osjećala loše neka malo razmisli – rekla je Miljana.

-To nije isto. Ja sam razveden, moj odnos je jako specifičan. Ja da hoću da budem sa nekim ja bih bio sa nekim, a u rijalitiju ne želim. Ja sam rekao da neću biti u vezi, a možda i budem – rekao je Janjuš.

-Igra se, ostavlja prostora – rekla je Miljana.

-Ne, ovo je istna. Ako vidim da je to to možda i uđem u vezu – rekao je Janjuš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS