calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

‘NE MOGU TEK TAKO DA PREKINEM!’ Nemanja na sve načine pokušava da PREKINE odnos sa Jovanom, ona mu NE DOZVOLJAVA! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/10/2023 8:40 PM

Nemanja Gačić  osamio se sa Jovanom Cvijanović kako bi porazgovarali.

-Što si tako zvaničan – pitala je Jovana.

Tako sam odlučio da budem…Razočaralo me je to što si bila zabezeknuta, što si bila u šoku što sam ja to izjavio, kao da nisam tebi tako nešto rekao – rekao je Nemanja

-Jesi mi rekao, ali nisam očekivala da ćeš tako reći nekome drugome – rekla je Jovana.

-Ja tebi uzmem i kažem: “S kojom god sam imao neki odnos, zvala me je ponovo” – rekao je Gačić.

-Da, ali si mogao da mu kažeš tako, ja onda ništa ne bih rekla. Rekao si: “Da sam htio, mogao sam odmah da je otresem i da mi se nakači”. Znaš kako to zvuči?! Kao da sam ku**etina – rekla je Jovana.

-Ja sam se tebi izvinio pred svima i da je to nešto tako. Ja sam ti i rekao i nije kao da ti ne znaš, a ti pričaš tamo: “Ja ovo prvi put čujem, ja sam u šoku” – rekao je Nemanja.

-Ja sam šokirana što si ti to rekao drugima na taj način – rekla je Jova

-Što nisi rekla: “On je meni milion puta rekao da bi me otresao” ili na primjer rekao sam ti da bih te otkinuo od ku**a i ostalo, što to nisi rekla?! Okej, ja sam sada ispao seljačina – rekao je Nemanja

-Ona bi mi se nakačila”, šta je to značilo – pitala je Jovana.

-Ja sam rekao: “Da sam htio, otresao bih je odmah”, pa sam poslije toga na konto toga što sam dobar u tome, rekao sam da bi mi se nakačila – rekao je Nemanja.

-Ja sam tebe očigleno idealizovala – rekla je Jovana.

-Ja sam ti rekao da sam najgori…Neću ovo da radim, neću da pričam sa tobom, da blejim, da mi uzima energiju, ti i ovo što mi pričamo sada – rekao je Nemanja.

-Kako ti nije krivo?! Kako ti nije žao?! Ne mogu tek tako da prekinem – rekla je Jovana.

-Šta ne možeš?! Moraš – rekao je Gačić.

(Pink)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS