calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save

JA SAM BIRALA BEBICU, BIO JE BEZ GREŠKE: Marija Kulić prvi put otkrila šokantne detalje iz odnosa sa Nenadom

Objavio: RHT
24/10/2023 7:40 PM

Bivša učesnica rijalitija Marija Kulić progovorila je o Miljani i njenim potezima u rijalitiju. Ona se odmah osvrnula i na Nenada Macanovića Bebicu sa kojim su u posljednje vrijeme na ratnoj nozi, a nedavno je Miljana imala i incident sa njim. 

Mnogi su još tokom Miljanine veze sa njim komentarisali da je Marija ta koja štiti Bebicu i svim silama se trudi da ta veza opstane, a onda je sada to i prokomentarisala. 

Na pitanje da li su Miljanini ljubavni izbori loši, te da joj se uvijek obiju o glavu, Marija je priznala: 

– Ovaj odabir nije bio Miljanin, nego moj. Ovaj skraćeni (Bebica) je bio moj odabir, tako da sam ja tu omanula i pogriješila. Ne znam ni ja kako, jer je godinu i osam mjeseci bio kod nas 24 časa bez greške – otkrila je Marija, koja tvrdi da je Bebica iskoristio Miljanu zarad popularnosti i novca: 

– Njegova želja je da bude sa njom dok mu se ne ukaže prilika da uđe u rijaliti.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS