calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MISLILE SU DA ĆE SE BOGATO UDATI! Ana Ćurčić i Milena Kačavenda dijelile ISTOG KARIĆA?! PUKLA TIKVA, evo zašto se sad ne PODNOSE!

Objavio: RHT
24/10/2023 5:20 PM

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić bile su navodno u vezi s muškarcem iz familije Karić, poslije čega nastaje netrpeljivost i rivalitet između njih dvije, koji traje i danas.

Bivše kume i najbolje prijateljice su prije nekoliko godina mislile da su upecale pravu priliku za udaju ili možda lagodan i bezbrižan život. Prva koja je počela da izlazi s bogatašem bila je drugoplasirana iz “Zadruge 6”, a onda, kada se povjerila učesnici “Elita”, i ova je vrblovala biznismena i tako je on, ne znajući, upao u paralelnu vezu s dvije kume.

– Ana je prije nekoliko godina, kad je bila na pauzi sa Zvezdanom Slavnićem, počela da izlazi s jednim od nasljednika porodice Karić, koji je poznati zavodnik srednjih godina. Kako je do tada bila u odličnim odnosima s Kačavendom, koja joj je bila i kuma, ona je joj je ispričala detalje vezane za lovatora Karića, kao i da misli da može da se osigura pored njega i riješi sve životne probleme. Milena je sve upijala, a onda je skontala da i ona poznaje tog bogataša, da je i njoj pisao da se vide. I riješila je da i ona zabaci mamac u njegovom pravcu i pomrsi konce kumi – počinje priču prijateljica bivših kuma koje su danas na ratnoj nozi, te nastavlja:

– Ana je mislila da je sve riješeno. On je pao na nju i stvarno je odlijepio ili je barem ona tako mislila. Kačavenda je sve vrijeme slušala kako se stvari odvijaju i radila na tome da se Ana i Karić rasture. Podmetala joj je nogu i pričala loše o njoj kada je bila s njim, a pravila se da se one više ne čuju i nisu u kontaktu, kao i da nema pojma da se i s njom viđa u isto vrijeme. Ni Ana nije bila ništa bolje jer je i ona urnisala kumu kod biznismena toliko da je mogla samo da mu se zgadi poslije takvih priča. Ipak, one njega nisu ozbiljno interesovale, on je bio švaleraš i stalno je mijenjao žene, a one su mu bile samo igra i razonoda.

Izvor blizak kumama kaže da su one zbog ovog biznismena i počele da ratuju i smiještaju jedna drugoj afere.

– Karić je počeo da ih kulira u isto vrijeme, više se nije javljao, nije ih zvao na bogate večere, na mala putovanja. Skontale su i Milena i Ana koliko je sati. Jednog momenta su jedna drugoj priznale da se u isto vrijeme viđaju s njim, ali obje su tvrdile da se to već završava i da neće ništa ozbiljno da se desi. Karić je ubrzo otkačio obje, a one se ne podnose od tog momenta i otad jedna drugu uništavaju, što traje i danas. Ana je shvatila šta joj je Milena uradila i da je, nakon što joj se ona povjerila, bacila udicu na Karića. Bila je ubijeđena da je sve propalo jer se i Kačavenda viđala s njim. Isto mišljenje imala je i Milena, pa je samo čekala momenat da zakuca Anu i uništi je. Sada je to rat do istrebljenja i one ne staju – završava izvor blizak Mileni i Ani.

(Republika)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS