calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi

ISPLIVALE PORUKE ANITE I NJENE LJUBAVNICE Zabila Matoroj nož u leđa NA DAN VJENČANJA!

Objavio: RHT
21/10/2023 8:30 PM

Bivša zadrugarka Ana Spasojević, koja je – između ostalog, prijatelj Jovane Tomić Matore, odlučila je da raskrinka njenu suprugu Anitu Stanojlović, te dokaže da joj je svo vrijeme radila iza leđa.

Foto: printscreen instagram

Naime, ona je dostavila prepiske u čiji je posjed došla, a na kojima se jasno vidi da je Anita svjesno radila Matoroj iza leđa, kao i da je strahovala da će se sve saznati, te da će ta djevojka ući u ”Elitu” da je raskrinka pred milionskim auditorijumom, piše “Pink”.

Anita se anonimnoj djevojci svo vrijeme javljala kad god bi ugrabila priliku i kad god Matora nije bila u blizini, a najstrašnije od svega je to što se Stanojlović na dan svadbe s Jovanom čula s tom djevojkom i govorila joj da ne želi da se uda.

– Javljam ti se posle. Molim te nemoj ništa da joj kažeš. Dođe mi da joj kažem, ali ne smijem. Ja ako se zaljubim, mene boli uho za sve. Pričaćemo o svemu kada budemo same – pisala je između ostalog Anita.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS