calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SKANDAL U ELITI! Učesnica javno objelodanila šta joj je Janjuš radio ispod pokrivača, sve se saznalo!

Objavio: RHT
21/10/2023 4:00 PM

Osim prema Aneli, Marko Janjušević Janjuš ima simpatije i prema još jednoj takmičarki iz Elite

Takmičarka Elite Jovana Cvijanović šokirala je sinoć pripadnike sedme sile u emisiji “Pitanja novinara” kada je priznala da je sa Janjušem prešla granicu, kao i da su imali nešto poput akcije ispod prekrivača.

– Prešao je granicu, dodirivao me je, nisam smjela to da dozvolim, sve se desilo kada nisu bile kamere ka nama – istakla je Jovana pred novinarima, pa dodala:

– Jesam te vaćario, jesam i šta je problem – pitao je Janjuš i dodao:

– Mani me se, ja vaćarim svaku djevojku!

-Da li ste imali se*s?-

– Ne, ne, bilo je samo dodirivanje po intimnim dijelovima tijela, stavio mi je ruku u haljinu, stavljao je i on meni ruku na svoj polni organ, on se meni sviđa, ali ne želim da pričam o tome – rekla je Jovana jedva skrivajući stid.

Podsjetimo, buran odnos Janjuša i Aneli definitivno je tema gotovo svakodnevno, a njihove burne svađe i uvrede koje izgovaraju jedno drugom šokiraju gledaoce pomenutog formata.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS