calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo

ZOLA O INTIMNIM ODNOSIMA SA SLAĐOM: Dao nadimak Poršelini pa se osvrnuo i na Miljanu!

Objavio: RHT
17/10/2023 10:20 AM

Lazara Čolića Zolu, bivšeg učesnika Zadruge, brojni učesnici Elite ovih dana pominju u svojim međusobnim obračunima, čak su pričali i o njegovom, navodnom, ulasku u rijaliti.

Foto: Printscreen Youtube

Tim povodom se sada oglasio i prokomentarisao aktuelne teme iz rijalitija.

Miljana je ovih dana u središtu sukoba – svađa se sa Matorom i Anitom, često u provokacijma pominje tebe… Također, s druge strane, ne prestaje rat s Bebicom i Teodorom. Kako to komentarišeš?

– Iskreno, svi sukobi na verbalnom nivou su mi zanimljivi izuzetno i zaista u posljednje vreme često pratim “Elitu” jer vidim da me baš pominju mnogi i onako bude mi zanimljivo da, pored nekih mojih privatnih stvari, gledam tamo neke kako se raspravljaju šatro oko mene. Iskreno, ne zanimaju me apsolutno te osobe, želim im sve najbolje, ali bez bilo kakvog kontakta sa mnom.

Kako komentarišeš ovogodišnje ponašanje Slađe Poršeline? Žestoko je zaratila i sa Janjušem, koji je pominjao da si mu ti prepričavao vaš seksualni odnos i peh koji ste navodno imali. Jeste li bili intimni?

FOTO: Printscreen

– Što se tiče Slađe, vidim da se i ona baš onako izgasirala na rijaliti, pa neka joj je sa srećom, ali seks nismo imali. Da, istina je to što je Janjuš pričao, ali nije Slađa Lazić bila u pitanju, pogrešno me razumio Janjuš (smijeh). Nismo bili intimni.

Da li joj pristaje nadimak Poršelina Blinda ili bi joj dao neki drugi?

– Sad trenutno je iz fićoline došla do fićolina 4X4.

Kako komentarišeš to što je pukla tikva izmedju Slađe i Bebice?

– Ne znam zašto im je pukla tikva, možda Bebici pukne tikva i sa drugim drugaricama… Nikad se ne zna, sve je moguće – rekao je Zola.

BONUS VIDEO:

Izvor: hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS