calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

DŽEHVA PROGOVORILA O PREVARI Nakon potvrde da je u vezi sa košarkašem, pjevačica priznala: To je svjesno povrjeđivanje mene!

Objavio: RHT
12/10/2023 10:00 AM

Pjevačica otkrila da li bi oprostila promjenu

Džehva i Rebec
Foto:Alo

Teodora Džehverović nerijetko dijeli savjete djevojkama na društvenim mrežama. Pjevačica je sada odgovarala na pitanja pratioca, pa je između ostalog progovorila i o prevari. 

– Da li treba oprostiti prevaru i da li vjeruješ u promjene kod muškaraca? – glasilo je pitanje koje je postavljeno Teodori. 

– Prevaru ne bih oprostila, jer je to svjesno povrjeđivanje mene i tu nema neke filozofije. “Znaš, kajem se”, super, drago mi je, ali što dalje od mene. Niko vas na to ne tjera, sami se upuštate u to i ako jedna strana cijeni, poštuje i odupire se iskušenjima, tako mora da bude i sa druge strane – napisala je Džehverovićeva, pa dodala:

Teodora Džehverović
 Foto:Printscreen

– U promjenu vjerujem, ali ne zbog partnera, nego zbog nas samih. Mijenjanje zbog druge osobe za mene je glupost i rijetko kad sam čula da to ima smisla. Obično se ta osoba vrati na svoj stari put ili vas krivi za nešto što nije. Zato mislim da treba da ulazite u odnos sa osobom koja vam istinski prija, od glave do pete. 

Podsjetimo, već neko vrijeme se spekuliše da je Teodora u vezi sa slovenačkim košarkašem Maticem Rebecom, a njena majka Gordana je to i potvrdila. 

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS