calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura

OVA VODITELJICA OSVAJA OBLINAMA: Svojim objavama “diže pritisak” muškarcima

Objavio: RHT
11/10/2023 4:00 PM

Britanska voditeljica Maja Jama nedavno je “podigla temperaturu” na društvenim mrežama, posebno na Instagramu.

Foto: Ilustracija/ Gettyimages

Zanosna Maja je objavila kompilaciju atraktivnih fotografija na spomenutoj društvenoj mreži i time izazvala pažnju šire javnosti.

Najveći dojam ostavila je u plavom bikiniju koja savršeno pokazuje svaku oblinu lijepe voditeljice. Da stvar bude bolja, svaki njen atribut je dar prirode, a sama voditeljica je u intervjuu za strane medije potvrdila ovo.

Podsjetimo, godine 2012. Jama se preselila iz Bristola u London kako bi ostvarila karijeru medijske ličnosti. Prvo je počela da glumi, a onda se ubrzo nakon toga usmjerila ka TV novinarstvu i modelingu.

Kako je rekla u jednom intervjuu, gluma je bila njena prva ambicija i želja da postane svjetski poznata. Međutim, sudbina joj je odredila malo drugačiji životni put, a svoje prve korake u novinarstvu ostvarila je kao tinejdžerka na televiziji “JumpOff.TV”, gdje je najavljivala muzičke spotove, prenosi Avaz.

Nekoliko godina kasnije, prvi značajni uspjeh ostvarila je kao voditeljica “Brit Awards” gdje je, također, izvještavala o slavnim ličnostima koje su se pojavile na crvenom tepihu.

Trebalo bi napomenuti da ju je javnost upamtila kao prezenterku vijesti večernjeg programa BBC-a, a tu je ostvarila zavidne rezultate. Trenutno radi kao voditeljica najpopularnijeg rijaliti šoua u Britaniji – “Love island”.

BONUS VIDEO:

Izvor: avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS