calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

RODIĆU TI BEBU Aneli i Janjuš u akciji, Ahmićeva mu pokazala umijeće

Objavio: RHT
08/10/2023 10:00 PM

Aneli i Janjuš su iz dana u dan sve bliži, a u toku noći potegli su temu o bebi

Janjuš i Aneli u krevetu
Foto:Alo/printscreen

Rijaliti igrač, Marko Janjušević Janjuš, došao je sinoć do kreveta zadrugarke Aneli Ahmić, koja je bila u spavaćoj sobi. Inače, Janjuš je u toku programa uživo u Eliti 7, odlučio je da izjavi ljubav Aneli Ahmić i da je ujedno zaprosi. Iako je Aneli govorila da je Janjuš ironičan, on se sve vrijeme pravdao kako priča istinu.

Međutim, i sinoć se između njih desila jako zanimljivija situacija kada su cimeri popričali o brojnim temama i to je potrajalo duboko u noć.

– Što nas negdje ne puste gde nema ničega, pa neka razmišljaju šta je bilo…Ja bih volio da ti odeš na svo sređivanje – noktiju, trepavice, sve pristajem, meni ništa ne treba. Ja ovdje uživam, meni je toliko dobro ove godine, da ti ja ne mogu objasniti. Zato što sam baš opušten i ne zanima me ništa – priznao je Janjuš.

– Je l’ ti ja prijam i pomažem ti – pitala je Aneli.

Janjuš i Aneli u krevetu
 printscreen

– Mnogo mi pomažeš, rijaliti ne bi imao smisla da nema tebe. Moraš da budeš pozitivna, ja se nijednom nisam iznervirao i svađao s nekim. Ja toj metli Anđeli kažem: “Druže, tebi najbolja drugarica govori da imaš velike predispozicije da postaneš starleta.” Ona meni kao: “Ti si prevario ženu”. Ona misli da mene može da poremeti. Druže ja je**o 800 djevojaka u životu, sa ženom i bez žene – rekao je je bivši košarkaš.

– Tri puta kažeš to, a to nikada ne govoriš – šapnula je Ahmićeva.

– Moja bivša žena je žena koju ja volim najviše na svijetu. Niko ne postoji prije moje žene i to će biti tako dok sam ja živ – rekao je Janjuš.

– Pa dobro, možda ću ti biti ja žena – rekla je Ahmićeva.

– Da li ćeš ti biti?! To ćemo vidjeti. Druže, ona mi je rodila dijete, ja što sam kreten, to je druga priča – rekao je Janjuš.

– Možda ću ti i ja roditi dijete – dodala je Aneli.- Okej, ali ti kažem, nju volim najviše na svijetu. Normalno je da Krunu volim najviše na svijetu. Ti u druženju sa mnom, odmah kada se to ospori da li ja volim nekoga, to odmah ide kraj. Ja jesam griješio. – priznao je Janjuš.

hypevih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS