calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VLADIMIR LUČIĆ: “Telekom posluje impresivno, konkurencija da se pozabavi svojim problemima” Na Vidovdan opljačkana pravoslavna crkva u Doboju: Uhapšeno osumnjičeno lice “NIKAD NE PLJUJ IZ TANJIRA IZ KOG SI JEO!” Reper opleo po Tanji Savić: ESTRADNI RAT u jeku! Stanislav otkrio Mioni svoje planove: HTIO SAM DA TE ZAPROSIM, SVE JE BILO ORGANIZOVANO “Dalila se TAJNO UDALA?! Uskoro dobija SINA?!” Ekskluzivno! ŠOK prognoze Ivke Numerolog! (VIDEO) MAJI MARINOVIĆ ISPALE GRUDI Starleta pokazala previše! Poznatog DJ-a bivša tuži za osvetničku pornografiju, on sve negirao SASLUŠANJE KLJUČNOG SVJEDOKA O UBISTVU MALE DANKE! Vidio osumnjičene kako bacaju njeno tijelo na deponiju? PEH NA NASTUPU?! SNIMAK SVE ŠOKIRAO! Karleuša nastupila poslije ponoći, niko nije očekivao ovo! (VIDEO) UPOZORENJE: Od sutra moguće poplave zbog obilnih padavina “MOŽE MILJANA DA SE UDAJE, ali Željka NE SMIJE DA VODI OD MENE!” Marija Kulić o unuku i kćerkinom ABORTUSU: “Pila je lijekove koje nije smjela!” (VIDEO) Policija od danas koristi body kamere u Sarajevu Ognjenova Mina “zaradila” POLA MILIONA! Sve otkrila i dala obećanje: To joj čak NIJE NI PROFESIJA HOĆE LI MAJA TUŽITI DOKTORA ZBOG IZDEFORMISANE ZADNJICE? Nova fotografija je skandalozna ČISTAČICE SA DŽOGERIMA NA NASTUPU DRAGANE MIRKOVIĆ! Niko nije očekivao ovako nešto (FOTO) “IGRA ISTINE” STANISLAV PRIZNAO DA SVE RADI PLANSKI! Odao se u razgovoru sa Mionom

NEMA NAM POMOĆI! Oglasio se Filip Car, evo šta je sada izjavio nakon priznanja da je kriv za raskid sa Aleks FOTO

Objavio: RHT
07/10/2023 11:30 AM

Filip Car je juče priznao da je kriv za raskid sa Aleks, a danas je u svom stilu prozvao sve one koji ga ogovaraju

fiip car o aleks
Foto:Printscreen/youtube

Nakon što je priznao da je sam kriv za raskid sa Aleks Nikolić koja će mu u aprilu roditi kćerkicu, Filip Car se danas ponovo oglasio putem svog Instagram naloga s namjerom da pošalje jasnu poruku svima onima koji ga olajavaju i prozivaju. Uz prigodnu pjesmu”Nema nam pomoći” poznatog hrvatskog hip-hop sastava TBF, Car je istakao da je smak svijeta u toku.

Objava Filipa Cara
 Instagram

– Radi li se išta drugo na Balkanu osim što se vodi tuđa briga, trača, spletkari, pametuje, mafija i visi na mrežama… Nostradamuse, jesi na to mislio da je smak svita – napisao je Filip i potpisao se sa doktor dajući tako sebi na značaju iz samo njemu znanih razloga.

Foto: Alo/ilustracija

Podsjetimo, Aleksandra i Filip čekaju dijete, ali više nisu zajedno, a čitav haos začinila je Maja Marinković koja tvrdi da ima crno na belo dokaze kako Car priznaje da Aleks ne voli i ne može s njom da ostane. Šta će i ko s kim na kraju biti, ostaje da čekamo epilog.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS