calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kseniju Knežević svi znate, a evo kako izgleda njena mlađa sestra BOMBA U PARIZU?! ZATVOREN STADION USRED OLIMPIJSKIH IGARA! Đina i Kan Džinović oduševili javnost fotografijom iz djetinjstva EVO KOJE JE IME KATARINA ŽIVKOVIĆ DALA SINU! Pjevačica odabrala veoma moćno ime za nasljednika, ima jaku simboliku! OVO JE PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ! Više ništa ne može da se sakrije, svi u šoku zbog njenog izgleda! (FOTO) “ŽIV SAM, ZDRAV SAM!” Oglasio se Aca Lukas: TURNEJA SE NASTAVLJA: “Vidimo se u Jelahu!” Izvore i rijeke decenijama zagađujemo: BiH prijeti nestašica pitke vode Šuma je mjesto za urnebes: Sultan Elmedin otkrio sve o “dolasku prijateljice” Stan u kojem je ubijena Ksenija Pajčin više nije prazan! Komšija otkrio detalje: “Bile su priče neke, duhovi i to pa su ljudi bježali” SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCJENAMA ispričala prijateljima u povjerenju? Vječiti neženja Leonardo Dikaprio prekršio vlastito pravilo? Tamara zaradila MILIONE od NAGIH FOTOGAFIJA?! Mama mi je VELIKA PODRŠKA!” (VIDEO) Ususret 30. Sarajevo Film Festivalu: Podignuto najveće filmsko platno u regiji ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI! Odlučila da promijeni izgled (FOTO)

“MATORA ZAVRŠILA U BOLNICI” Otkriveno šta se dešava sa Jovanom pošto je izvedena iz Elite

Objavio: RHT
05/10/2023 1:40 PM

Jovana Tomić Matora je prije nekoliko dana izvedena iz “Elite”, a njena supruga Anita Stanojlović je bila zabrinuta za njeno stanje.

Foto: Printscreen Instagram

Anita na sve načine pokušava da sazna šta se desilo sa njom, a u “Eliti” već uveliko vodi ratove sa učesnicima. Sinoć se žestoko posvađala sa Miljanom Kulić. Tokom rasprave, Miljana je otkrila da je Matora hospitalizovana, a još uvijek se ne zna zbog čega.

– Procvjetala si otkako je Matora izašla iz rijalitija, folirantkinjo, otkako je Matora na hospitalizaciji, ti si odlično – rekla je Miljana.

Inače, Anita je juče istakla da se plaši da je Jovana ne ostavi.

Foto: Printscreen Instagram

– Sad mi je krivo što smo se svađale, ali ja se plašim da ne ostanem bez nje i onda izmislim neki problem koji nemamo – rekla je Anita.

– Jako mi je čudno bez nje i nijedan dan nije prošao da je ne čujem, ne znam šta je sa njom. Nadam se da uskoro dolazi – rekla je Anita.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS