calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli

Karleuša ponovo udarila na Cecu i Nućija, sada umiješala i Vojaževog oca: “Osjećam se odgovorno za ovo ugrožavanje!”

Objavio: RHT
03/10/2023 2:30 PM

Rat Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović sada je u potpunosti prenešen i na mlade repere, Nućija i Vojaža koji su se našli u novoj objavi pop dive.

Jelena je prokomentarisala i Cecinu objavu, a onda isprozivala i Nućija i nju, umiješavši i Milana Veruovića, Vojaževog oca i nekadašnjeg šefa obezbjeđenja ubijenog premijera Zorana Đinđića.

Naime, Ceca je objavila da će ići na koncert Vojaža i Nućija, s kojim je JK prošle nedjelje razmijenila brutalne riječi putem društvenih mreža, kada je negativno komentarisala njegovu muziku.

Sada je Ceca podržala Igora Panića Nućija, s kojim je u dobrim odnosima i koji je bio gost na proslavi punoljetstva njene sestričine Helene Ocokoljić. Ona je na Instagramu objavila karte za koncert i napisala:

– Ja idem! A vi?

Nakon ovoga se oglasila jelena Kalreruša na društvenoj mreži “Iks”:

– U j*t, za ovo ugrožavanje sigurnosti Ćunija i djece iz publike se lično osjećam odgovorno. Roditelji, upalite djeci lokacije na telefonima. Ćuni, mislim da je vrijeme da ti Vojažov tata objasni neke stvari – napisala je Karleuša.

Nakon Cece, na tapetu JK se našao i Relja Despotović, poznat kao Seksi iz grupe Crni Cerak, koji je u jednom intervjuu istakao da mu roditelji nisu dozvoljavali da sluša Karleušinu muziku.

– Dobro je što su ti branili, pa si sad tako fin dečko, a ne narkoman, ne daj Bože. Bravo za roditelje – napisala je pjevačica.

Podsjetimo, JK i Ceca ponovo su ušle u sukob posle Ražnatovićkine izjave koju je dala novinarima ispred Arene prije koncerta Aleksandre Prijović da je došla da podrži treš muziku iz 2001. godine. Time je potkačila Karleušu, koja je upravo u jednoj emisiji izgovorila tu rečenicu kada joj je rečeno da Prijovićka ima hit “Dam, dam, dam”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS