calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM

ČIM JE NAPUNILA 18 UDALA SE ZA BRATA! O ovoj svadbi se i danas priča: Na veselje pozvan cijeli grad, a mladoženja imao 73 KUMA!

Objavio: RHT
02/10/2023 7:50 PM

Svadbe su divan dio svake kulture, mada su običaji koji je prate najrazličitiji, pa tako je svadba mlade Šantel i Džima bila gotovo bizarna!

Foto:printscreen/instagram

Šantel Kijeli (18) udala se za svog rođaka Džima tokom “sezone vjenčanja” u svom rodnom gradu u Irskoj. Njihovo vjenčanje privuklo je mnogo pažnje i prikazano je u epizodi “My Big Fat Gypsy Wedding”, a u pitanju su pripadnici “lutajućeg naroda” odnosno Roma iz Irske, koji čak deset mjeseci godišnje provode putujući po svijetu, a zatim se u decembru vraćaju kući za sezonu vjenčanja.

Foto:Printscreen


Vjenčanje Šantel i Džima bilo je posebno ne samo po tome što su brat i sestra – vjenčanje između rođaka je legalno u Ujedinjenom kraljevstvu i Irskoj – već i po tome što je na proslavu bio pozvan cijeli grad! Mladina haljina bila je ukrašena sa 20.000 kristala, a djelo je omiljene modne dizajnerke u zajednici “putujućeg naroda”.

Šantel je imala “najmanje sedam djeveruša”, kako izveštavaju mediji, dok je mladoženja na događaj došao sa čak 73 kuma, a čitava proslava obilježena je i velikom Barbi tortom.

Dizajnerka koja je osmislila mladinu haljinu, Telma Madin, kaže da su “veoma fini ljudi”.

– Djevojke su ovdje u Ratkilu veoma ugledne. Mi volimo da kažemo da se irski ’putnici’ vraćaju 50 godina unazad, ali djevojke iz ovog mjesta idu 100 godina unazad. Oni su svi jedna porodica i mislim da je to razlog zašto je ovo mjesto toliko bogato – poručila je.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS