calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kseniju Knežević svi znate, a evo kako izgleda njena mlađa sestra BOMBA U PARIZU?! ZATVOREN STADION USRED OLIMPIJSKIH IGARA! Đina i Kan Džinović oduševili javnost fotografijom iz djetinjstva EVO KOJE JE IME KATARINA ŽIVKOVIĆ DALA SINU! Pjevačica odabrala veoma moćno ime za nasljednika, ima jaku simboliku! OVO JE PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ! Više ništa ne može da se sakrije, svi u šoku zbog njenog izgleda! (FOTO) “ŽIV SAM, ZDRAV SAM!” Oglasio se Aca Lukas: TURNEJA SE NASTAVLJA: “Vidimo se u Jelahu!” Izvore i rijeke decenijama zagađujemo: BiH prijeti nestašica pitke vode Šuma je mjesto za urnebes: Sultan Elmedin otkrio sve o “dolasku prijateljice” Stan u kojem je ubijena Ksenija Pajčin više nije prazan! Komšija otkrio detalje: “Bile su priče neke, duhovi i to pa su ljudi bježali” SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCJENAMA ispričala prijateljima u povjerenju? Vječiti neženja Leonardo Dikaprio prekršio vlastito pravilo? Tamara zaradila MILIONE od NAGIH FOTOGAFIJA?! Mama mi je VELIKA PODRŠKA!” (VIDEO) Ususret 30. Sarajevo Film Festivalu: Podignuto najveće filmsko platno u regiji ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI! Odlučila da promijeni izgled (FOTO)

‘ZBOG NJE NISAM VIĐAO KĆERKE!’ Bebica okrivio Miljanu zbog narušenog odnosa sa svojom djecom

Objavio: RHT
28/09/2023 3:20 PM

Naredno pitanje u emisiji ”Pitanja gledalaca” voditeljica Ivana Šopić postavila je Nenadu Macanoviću Bebici.

-Da li ti stvarno Miljana najveća životna greška? – glasilo je pitanje.

-Tako je. Zbog odnosa sa njom nisam viđao svoje kćerkice. Okrenuo sam se njenoj porodici, a svoju sam zapostavio – istakao je Bebica.

-Što se tiče toga da sam za sve krivac ja, sjetimo se da je pričao kako s ocem nije u dobrom odnosu, jer nije podržao njegov razvod. Djecu nije viđao mnogo prije nego što smo se upoznali. Otišao je na rođendan svojih kćerkica, samo da bi se Đedoviću pohvalio da je bio tamo. Sramotno, da sramotnije ne može – istakla je Miljana.

-Pobjesniš sebi kad ti kaže da nije viđao djecu zbog tebe? – zapitala je Ivana.

-Naravno. On je govorio da mu žena ne dozvoljava da viđa djecu. Garantujem da ne smije da zove djecu kad su kod njegove bivše – kazala je Miljana.

-Miljana, Marija i ti ste nam ovdje drobile mozak o tome kako je on divan čovjek, a sad drvlje i kamenje po njemu – dodao je Đedović.

-On je bio idealan dok nije otišao sa parama i otišao iz naše kuće – kazala je Miljana.

-Kako da ne bude dobar prema svojoj djeci, a prema vama da bude? – upitao je Đedović.

-Prije moje operacije noge je moj tata rekao da je Bebica najveći prevarant. Nije mogao da ga smisli, ali je čekao da pokaže na delu da je đubre – rekla je Miljana.

-Ti si rekla da ti je ocu sačuvao život – dodao je Đedović.

-To i jeste istina, ali ne mijenja činjenicu da je smrad i ološ – istakla je Miljana.

-Vozio ti je dijete u obdanište, oca i majku gdje su tražili. Pazio je o svima vama, svjesno ste ga primili u kuću, a sad je najgori? Što ste ga onda držali pred sebe? – upitao je Mića.

(Pink)
BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS