calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!” Paprena cijena piva na ovogodišnjem Oktoberfestu u Minhenu

KORISTI DJEVOJKE! Snimljen sadržaj iz telefona Aleksandre Nikolić, evo kakvi su joj uslovi za rad

Objavio: RHT
25/09/2023 6:20 PM

Bivša zadrugarka i starleta Aleksandra Nikolić na Instagram profilu objavila je video, koji je mnoge zaintrigirao. Naime, starleta je objavila video u kom je pozvala sve njene pratioce ženskog roda koje žele da budu ambasadorke jednog brenda da joj se jave. 

– Ćao djevojke, ako neko od vas želi da postane ambasador brenda, neka mi se javi. Ja ću vam objasniti kako se to radi – rekla je Aleksandra na Instagramu. 

Podsjetimo, Aleksandra Nikolić i Filip Car, poznati iz rijalitija “Zadruga”, nedavno su raskinuli svoju vezu. Špekuliše se da je do prekida došlo zbog Filipove navodne prevare. Na Instagram profilu, koji prati dešavanja iz rijalitija, pojavila se tvrdnja da je razlog raskida upravo preljuba koju je navodno počinio Filip Car.

Aleksandra se oglasila na svom Instagram profilu gdje je potvrdila raskid, priznavši da su se razišli jer nisu mogli da nađu zajednički jezik u vezi sa njihovom budućnosti. Filip je potvrdio raskid tokom jednog lajva na TikToku. Maja Marinković, bivša zadrugarka, izjavila je da su Filip i Aleksandra bili u vezi samo zarad fanova i podrške.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS