calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO)

RAZOTKRIVENA PROSTITUTKA U ELITI: Voditeljku u programu stigla šokantna poruka, prisutni zanijemeli

Objavio: RHT
25/09/2023 11:00 AM

Uroš je, naime u programu uživo pročitao poruku koja mu je stigla i u kojoj piše da Jasmina Ana zna da u kući postoji prostitutka na koju narod nikad ne bi posumnjao.

Elita 7
Foto:Alo/printscreen

Jasmina Ana je sinoć napustila “Zadrugu 7 Elita”, a njoj je podrška u studio bio Uroš, kom je u jednom momentu stigla neočekivana poruka.

Uroš je, naime u programu uživo pročitao poruku koja mu je stigla i u kojoj piše da Jasmina Ana zna da u kući postoji prostitutka na koju narod nikad ne bi posumnjao.

Raskrinkavanje prostitucije u
Printscreen 

– Što se tiče prostitutki, znam jednu koja je unutra i čeka je neko napolju, a Jasmina Ana griješi što ih krije i ona sigurno zna više detaljnije – piše u poruci, zbog čega je voditeljka Dušica Jakovljević bila šokirana.

Inače, Jasmina Ana je napisala knjigu o elitnoj prostituciji, a pred ulazak u rijaliti je to prokomentarisala.

– Postaju zavisne od prostitucije, ali ni ne mogu da izađu iz nje. Vole ”lak” dinar, brzu paru, elitne prostitutke se razlikuju od ovih drugih po tome što se kriju iza pojedinih zanimanja, poput, pjevačica, voditeljka, glumica, advokatica, starleta… One se kriju iza tih zanimanja i nikada ne priznaju da se time bave i zbog toga su mnogi muškarci spremni da plate tu razliku u cijeni, ali i njihovu popularnost – rekla je Jasmina Ana.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS