calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo

IVANA ŠOPIĆ U TAJNOJ VEZI SA ŠPANSKIM MILIONEROM: Strahovala da javnost ne sazna, a evo gdje su se upoznali

Objavio: RHT
24/09/2023 11:59 PM

Voditeljki “Elite” Ivani Šopić ovo ljeto je zauvijek promijenilo život jer je na godišnjem odmoru na Ibici pronašla svoju srodnu dušu.

Foto: Screenshot Instagram

Kako pišu domaći mediji, od izvora bliskog atraktivnoj plavuši, riječ je o Špancu koji potiče iz jako imućne porodice.

– Ivana je do ušiju zaljubljena u kontroverznog i markantnog Španca, a i on u nju! S društvom je otišla na Ibicu kako bi se sklonila od medija i javnosti i kako bi u potpunoj anonimnosti uživala u suncu, moru, izlascima… Nije ni slutila da će joj slučajni susret s zgodnim Špancem u jednom restoranu zauvijek promijeniti život – ispričao je izvor i dodao da je Ivanin izabranik bogati nasljednik.

– Dečko je njenih godina, bavi se sportom i radi u jednoj od mnogobrojnih firmi svog oca. Na Ibici, gdje su se Ivana i on i sreli, njegova porodica ima raskošnu vilu. Ivanu je video u jednom restoranu, gdje je ručao sa svojim društvom, a ona sa svojim. Zapazio ju je jer se gromoglasno smijala, a onda ju je fiksirao pogledom dok i ona to nije primijetila. Poslao joj je cvijeće i piće za sto, a onda joj je i prišao i predstavio se – objasnio je izvor.

Od tog dana, kako je rekao, njih dvoje su postali nerazdvojni:

Foto: Printscreen Instagram

– Bogati Španac je na sve načine pokušavao da osvoji Ivanu. Iako su varnice sa obje strane sijevnule odmah, ona nije željela da uplovi u vezu sa njim dok ga dobro ne upozna. Tek pred kraj ljetovanja ga je poljubila, a onda su se dogovorili da vezu kriju od javnosti zbog njene popularnosti i straha da bi joj neko narušio odnose u začetku. Vratila se u Beograd, a vezu su nastavili da održavaju putem video-poziva, poruka… – objašnjava dobro obavješteni izvor.

Kako je još rekao, Španac je zbog ljubavi prema lijepoj Ivani spreman da se preseli u našu zemlju ili da svakog vikenda dolazi u Beograd kako bi video svoju djevojku:

– Rekao joj je da želi da otvori firmu u Srbiji i preseli se ovde zbog ljubavi. Čak se raspitivao i za kupovinu nekretnine, a Ivani je prepustio da mu pomogne u odabiru lokacije. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS