calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?!

VREMENSKA PROGNOZA Očekuju se jači pljuskovi sa grmljavinom, upaljen meteo alarm

Objavio: RHT
22/09/2023 10:19 AM

Jutros je u zapadni, sjeverozapadnim i jugoistočnim područjima Bosne (bilo) umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim područjima sunčano uz malu oblačnost.

Foto: FHMZBiH

– Temperature zraka u 8 sati (°C): Bjelašnica 10; Sokolac 12; Prijedor, Sanski Most, Zenica 15; Banja Luka 16; Drvar, Tuzla, Zvornik 17; Doboj, Ivan Sedlo, Srebrenica 18; Bijeljina, Livno, Široki Brijeg, Trebinje 19; Bugojno, Mostar 20; Sarajevo 22; Bihać 23; Neum 25. Atmosferki pritisak u Sarajevu iznosi 939 hPa i za 6 hPa je niži od normalnog i lagano opada – saopšteno je iz FHMZBiH.

Danas će u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne preovladavatai pretežno oblačno vrijeme. U ostatku zemlje sunčano, uz umjeren porast naoblake tokom dana. Lokalni pljuskovi su moguća ponegdje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Tokom noći jači pljuskovi sa grmljavinom se očekuju na zapadu i sjeverozapadu Bosne. Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima, južni i jugozapadni. Dnevna temperatura od 26 do 32 °C.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.. Dnevna temperatura oko 29 °C.

Inače, i danas je u većem dijelu bih upaljen meteo alarm.

Foto: FHMZBiH

Tmurno vrijeme, praćeno padavinama i južinom, uslovljava nepovoljnu biometeorološku prognozu. Tegobe kod hroničnih bolesnika djelimično će se pojačati.

Foto: FHMZBiH

Moguće su meteopatske reakcije u vidu reumatskih i bolova na mjestu ozljeda, promjene raspoloženja, dekoncentracije, u noći problemi sa snom. Opšta slika će biti lošija u Hercegovini i zapadnoj Bosni.

BONUS VIDEO;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS