calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“JESI MUŠKO ILI ŽENSKO?” Matora i Anita napravile haos, bliži se krah braka!

Objavio: RHT
20/09/2023 7:40 PM

Zadrugarke, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora ušle su u “Elitu” kao prvi istopolni bračni par.

One su sklopile životno partnerstvo u Crnoj Gori gdje je ovaj oblik zajedništva ozakonjen. Iako se očekuje da mladi bračni par blista od sreće, ovdje važi neki drugi “zakon”.

Umjesto da cvjetaju jer su se tek udala, Anita se gotovo nije osmijehnula otkada je ušla. Više izgleda da je nesretna pored Matore, a ni Jovana nešto nije pretjerano investirana u odnos. Obožavaoci smatraju da se obje pate.

Najnoviji klip je izazvao dosta reakcija jer dijalog koje su njih dvije vodile je na nivou bizarnosti. Naime, Anita je “zamjerila” Matori što ima menstrualni period.

– Odluči se da li hoćeš da budeš muško ili žensko! Onda si ti mene slagala za mnogo toga, pa i za da si muško – kmečala je Anita.

– Bože, bože, naravno da sam žena kad imam ženski polni organ. Kako misliš da nisam žena? Imam menstruaciju – bila je u šoku Matora.

 -Odvratna si! Što mi onda pričaš da te gledam kao muškarca. Koliko si ti odvratna. Nemoj onda da pričaš da si muško, a nisi muško već žena – pobjesnila je Anita.

Mnogi su sažaljevali Matoru u koemnatrima i poredili ovaj istopolni brak sa raspadom braka Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević, ali su poznatu rijaliti učesnicu poredili i sa Nenadom Aleksićem Ša.

-Ove godine će Anita i Matora biti Dejan i Dalila broj 2. Anita se uzvijezdila haos. A Matora Ša 2.Aniti treba Mensur da je otrese hahahahahahaha, pored ovoliko momaka u Eliti i prošloj sezoni ona sa Matorom, ovo je sve zbog love i takozvane “popularnosti”, samo je pitanje kad će je Anita otkačiti – pisali su ljudi.

(Puls)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS