calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’

Jelena i Ivan Marinković priznali zbog čega njegov sin Željko Kulić nije bio na njihovom vjenčanju

Objavio: RHT
20/09/2023 3:20 PM

Bivši učesnik “Zadruge” Ivan Marinković u petak se vjenčao svojom partnerkom Jelenom Ilić u opštini, na godišnjicu veze, a u nedjelju su napravili veliko slavlje za prijatelje i porodicu. Mladenci su sada sumirali prve utiske nakon svadbe i otkrili kako su se proveli.

– Ništa se nije promijenilo od kad smo stavili prsten, sem što smo posljednjih par dana lijepo raspoloženi. Bili smo euforični, sretni. Imali smo dva slavlja. U petak opštinsko vjenčanje, a u nedjelju smo imali proslavu. Nekoliko vezanih dana. Sva dešavanja su bila jedno za drugim i sve je to lijepo – poručuje Jelena, a Ivan otkriva iznenađenje na svadbi.

– U jednom trenutku stoje dva broda, parkiraju se pored našeg splava. Bili su već usidreni. Izlaze u jednom trenutku tri djevojke u bikiniju, nasred svadbe. Kao šetaju. Sad ja nisam odreagovao odmah u tom trenutku, ali čujem Jelenu: “Izvinite, nisam znala da imamo dreskod bikini. Šta dalje da radimo?” – kaže Ivan, a na njega se nadovezala Jelena:

– Konobar mi se izvinio i rekao da svakako gosti neće moći da uđu, jer su u bikiniju. Oni su stajali dugo. Nije im bilo jasno šta se dešava. Valjda je nekulturno i neprijatno da se šetaš ti u bikiniju na nečijoj svadbi. Obukli su se, ušli u restoran unutra, mi smo bili na terasi i ja sam ih častila pićem – kroz osmijeh govori Jelena.

Na pitanje, da li je mali Željko, Ivanov sin, bio na svadbi, Marinković poručuje:

-Nemam kako ni da ga zovem. Znam unaprijed pitanja koja su vezana za Željka. Vidjeću kako ću dalje. Jedina je opcija da odem na vrata. Ne želim kontakt sa Kulićima, a u tom slučaju je nemoguće imati i kontakt sa Željkom. Pored svega što se u proteklom periodu desilo, najmanje je bitno da li je on bio na svadbi ili ne – rekao je Marinković.

(Pink)
BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS