calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) ISPLIVALA VELIKA ANITINA TAJNA: Ono što joj piše u dokumentima šokiralo je sve! “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME!” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima i KAMATARIMA Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara”

EKSKLUZIVNO NA ”HAJPU”: Supruga svetskog milionera otkrila kako je živeti na ”visokoj nozi”!

Objavio: RHT
04/11/2021 2:37 PM

Popularna influenserka i supruga jednog od najbogatijih Kazahstanaca Milica Polskaya bila je gost “Hype Speciala” kod Ive Milićević.

Ona je voditeljki otkrila iz prve ruke kako je biti jutjuberka i žena milionera koji ne podržava njen influenserski poziv.

Printskrin

-Kada sam krenula da radim klipove za Youtube, htela sam da budem jedinstvena i nisam želela da reklamiram torbe. Znala sam šta prolazi i znala sam kako mogu stići do velikog broja pratilaca – iskrena je bila influenserka.

 

Priznala je da je suprug nije podržavao kada je u pitanju bila društvena mreža Instagram.

-Moj suprug me nije podržavao kada sam objavljivala postove na Instagramu zato što sam imala previše negativnih komentara. Atraktivna influenserka dodaje da je ta period odavno iza nje te da se više ne okreće za komentarima ljudi:

– Oguglala sam odavno na to, više me ništa ne dotiče.

 

BAKA MI JE REKLA DA IZGLEDAM KAO DEČAK

 

Milica tvrdi da je protivnik estetske hirurgije, osim ukoliko to nije neophodno nekome  zbog zdravlja. .

-Nisam protivnik estetske hirurgije, ako je taj čin iz zdravstvenih razloga.

Ako neko ima veliki nos zašto ga ne bi operisao?

Kada sam otišla na selo i legla sam da se sunčam, moja baka mi je rekla da izgledam kao dečak, imala sam male grudi i odlučila sam da ugradim veće – rekla je Milica Polskaya.

Printskrin

U emisiji je priznala da ima jako pažljivog supruga i da nijedan brak nije savršen.

-Moj suprug prema meni je jako pažljiv ali ničiji brak nije savršen pa tako ni moj.

Partneri moraju da rade  na problemima i moraju  razgovarati. Sve te stvari međusobno čine da i brak bude skladniji – iskrena je bila Milica.

CELU EMISIJU ”HYPE SPECIJAL” SA MILICOM I IVOM POGLEDAJTE NA NAŠEM YT KANALU!

AUTOR: hypebih.ba

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS