calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

KAČAVENDA IMALA INTIMNI ODNOS U KARANTINU: Član produkcije sve potvrdio, njega je zavela pred Elitu, a sada kriju aferu!

Objavio: RHT
13/09/2023 4:00 PM

Milena Kačavenda je pred ulazak u “Elitu” rekla da je ljubav ne zanima, ali ipak nije odoljela Sanjinu Horvatu sa kojim je provela noć u karantinu.

Kako Star saznaje, njih dvoje bili su u kontaktu dvije nedjelje pred ulazak, pa ga je kuma sačekala na aerodromu kada je stigao iz Zagreba odakle su se zajedno uputili u karantin.

Oni su bili zajedno u sobi gdje su imali sek*ualni odnos, ali sve kriju jer Horvat napolju ima djevojku sa kojom je dvije godine u vezi.

– Već ih povezuju u rijalitiju jer se teško suzdržavaju i primjetno flertuju pred svima. Neki od ukućana znaju za njih dvoje i šta se desilo u karantinu, ali za sada šute. Realno, kumu baš briga ona je slobodna žena, ali je to za njega pogubno jer ima dugu vezu. Oni su se dopisivali, pa se Horvat javio Mileni pred ulazak i dogovorili su se da ga ona čeka na aerodromu. Zajedno su otišli u karantin i odlučili da spavaju zajedno u istoj sobi- otkrio je izvor za Star, pa dodao: 

– Tamo su između njih sijevnule varnice i desilo se šta se desilo, ali su se dogovorili da šute. Milena je od Sanjina starija 15 godina, ali im to nije smetalo. Od kad su ušli u Elitu, njih dvoje su nerazdvojni, pa je pitanje kada će im popustiti kočnice i kada će e prepustiti strastima, iako je Milena rekla da se*s pred kamerama njoj nikada ne može da se desi- završio je izvor iz produkcije. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS