calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

ŠOK! Milena Kačavenda vrijeđala nacionalne manjine, prijeti joj žestoka kazna!

Objavio: RHT
13/09/2023 1:20 PM

Milena Kačavenda ne prestaje da šokira gledaoce “Elite” od samog početka ovog rijalitija. Ona je već prvi dan krenula da iznosi sav prljav veš o svojoj nekadašnjoj prijateljici Ani Ćurčić i njenim bivšim partnerima.

Foto: Printscreen

Milena je bila i na ivici nekoliko fizičkih okršaja, prijetila pucanjem, a ono što je najviše šokiralo sve su njene uvrede na nacionalnoj osnovi. Između ostalog, prvo je uvrijedila Davida Romana Čuburca. Potom je sve šokirala izjava koju je uputila Sanjinu Horvatu, koji dolazi iz Hrvatske, a sa kojim je bliska.

– Što si ograničen, kao da si iz Hrvatske… Kao balkon – rekla mu je Kačavenda tokom razgovora.

– Ti to mene vrijeđaš na nacionalnoj osnovi? – upitao je Sanjin.

– Ne, nisam rekla ništa ružno – brecnula se Milena.

– Kako nisi, rekla si da sam ograničen jer sam iz Hrvatske – uzvratio je učesnik “Elite”.

Foto: Printscreen YouTube

Sinoć je u razgovoru sa Teodorom Radojičić uvrijedila i Nikolu Bukilića, koji dolazi iz Crne Gore. Teodora se požalila na Nikolu, da bi Milena izjavila sljedeće:

– Nek p*ši k*rac crnogorsko g*vno. Duvam mu tu j*jca deset dana, on će meni da mafija. Mrš, bre – izjavila je Kačavenda.

Podsjetimo, vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi je strogo zabranjeno i Veliki šef oštro kažnjava učesnike koji ovo rade.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS