calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis LUNA ĐOGANI DOBILA PORUKU IZ RIJALITIJA: Otkriven šokantan detalj

BILA SAM U VEZI 15 GODINA, ALI NISAM MOGLA DA OSTANEM TRUDNA Učesnica Elite bila je u Gruovom spotu, a sada ispričala tešku životnu priču!

Objavio: RHT
09/09/2023 11:30 AM

Ona se nakon toga povukla iz javnosti, a prije nekoliko dana postala je deo rijaliti programa “Zadruga 7 Elita”

Irina Kolin
Foto:Printscreen

Atraktivna Irina Kolin zaludila je naciju kada se pojavila u Gruovoj pjesmi “Pravi broj” gdje je otpjevala nekoliko deonica.

Pjesma je nastala 2004. godine, a tada popularna plavuša pod imenom “Irina2Hot” postala je san mnogih muškaraca u Srbiji.

Ona se nakon toga povukla iz javnosti, a prije nekoliko dana postala je dio rijaliti programa “Zadruga 7 elita”. Na prvi pogled malo ko bi je prepoznao, budući da se potpuno transformisala.

Foto:Youtube

Naime, ona je bila atraktivna plavuša, manekenke figure, a sada je brineta i ima koji kilogram viška. Irina je sada progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života.Ona je ispričala čime se bavi, a spomenula je i svoju dugogodišnju vezu, koja je prekinuta jer tada nije mogla da ostane u drugom stanju.

– Rođena sam u Požarevcu ali sam kao beba otišla u Austriju i maternji jezik mi je njemački. Odrasla sam na ranču i obožavam konje i brze trke. Po struci sam zubotehničar. Pokojni Gru me je lično odabrao da gostujem na njegovoj pjesmi “Pravi broj” i to mi je velika čast. Poslije toga mi je otac preminuo pa sam se vratila za Beč. Bila sam u vezi 15 godina ali nisam mogla da ostanem trudna. Tek nakon očeve smrti sam se ostvarila kao majka i imam kćerku koju najviše volim. Ovdje sam da ne bih razdvojila je od oca iako je cijela moja porodica u Beču – rekla je Irina.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS