calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI!

VANREDNO PISMO DOŠLO U “ELITU” Vrijeme je da jedan učesnik napusti rijaliti – stiglo obaviještenje, ovako nešto se DOSAD NIJE DESILO

Objavio: RHT
08/09/2023 8:20 PM

U rijalitiju “Zadruga 7 – Elita” došlo je vrijeme za prvi zadatak, koji su dobili odabrani – Nenad Macanović Bebica, Manuel Marušić, Sara Šljivar, Sanjin Horvat, Teodora Delić, Luka Majčica, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Anđela Šparavalo i David Romano Čuburac.

FOTO: YOUTUBE/ZADRUGA / SCREENSHOT

Naime, Veliki šef je danas poslao učesnicima pismo, kojim im je objasnio pravila današnjeg zadatka.

– Elito, sada je na vama važan zadatak. Vrijeme je da nominujete i glasate za jednog od dva potrčka. Glasaćete jedan po jedan i objasniti, učesnik ne može biti dio odabranih – pisalo je u pismu.

Odabrani učesnici su krenuli da glasaju i nominuju, a drugi nominovani biće izabran sutra, kada će svi učesnici “Elite” glasati.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS