calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla!

Najkontroverznija učesnica Elite stigla na sistematski uništenog lica! Dala JEDNO obećanje (FOTO)

Objavio: RHT
25/08/2023 2:20 PM

Teodora Radoičić, trenutno najkontroverznija učesnica predstojećeg rijalitija “Elita” bila je na sistematskom pregledu kako bi tim ljekara utvrdio da li je i fizički, ali i psihički spremna za ulazak u izolaciju i popularni šou program.

Teodora se pojavila sa velikim naočalama za sunce i u prvi mah pobjegla od novinara, a razlog je intervencija koju je imala na licu. Kako tvrde prisutni, Teodorini obrazi su jutros izgledali poprilično loše, ali je ona na kraju ipak pristala da da izjavu sedmoj sili i istakla da joj boravak u zatvorenom neće teško pasti:

– Neće mi biti teško, organizovaću se. Ne bih poredila rijaliti sa zatvorom jer to realno nema veze, znam sada kad sam bila i u jednom i u drugom formatu – kazala je Teodora koju su novinari pitali da li se kaje zbog grešaka u prošlosti zbog kojih je završila u zatvoru:

– Ne, ne kajem se, iz svake greške sam nešto naučila. Najviše sam nučila iz ove tri godine koliko sam tamo provela. Mislim da sam se razvila koliko god sam mogla, psihički naravno. I da sve ponovo vratim, mislim da bih sve ponovila – kazala je otvoreno Teodora koja kaže da će se braniti ukoliko bude napadnuta:

– Neću ulaziti u nepotrebne konflikte, ali neću dati na sebe, naravno. Ako neko bude nešto pokušao, moraću da sasiječem u korijenu.

Radoičićeva je inače bila osuđena u Beču zbog posredovanja u dilovanju heroinom, a na robiji je bila tri godine.

(Informer)
BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS