calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se naljutila zbog “nove” Sultanove prijateljice i napustila kuću: Elme dovodi svoju muzu? SLIJEDI NOVI HAOS (VIDEO)

Da li prepoznajete pjevača? Jugoslovenke su ludjele za njim, a on se nije osjećao kao zavodnik, evo kako danas izgleda

Objavio: RHT
23/08/2023 5:40 PM

Ako pitate žene sa naših prostora za osobu u koju su bile strastveno zaljubljene tokom osamdesetih godina, vjerovatno će vam većina reći isto ime – Vlado Kalember.

Rođen u Karlovcu 26. aprila 1953. godine, Vlado je veoma rano razvio interesovanje za muziku i tokom sedamdesetih godina već je zaplovio u muzičke vode.

Sa bendom “Srebrna krila”, koji je osnovao 1978. godine, postao je izuzetno popularan širom Balkana. Godine 1984. se sa Izoldom Barudžijom takmičio na Pjesmi Evrovizije sa pjesmom “Ćao, amore”.

Manje je poznato da je njegov prvi bend nosio naziv “Helijum”, a zanimljivo je da je nakon Evrovizije osnovao grupu “4 Asa” zajedno sa Alenom Islamovićem, Rajkom Dujmićem i Juricom Pađenom.

Tokom čitavog tog perioda, Vlado je bio omiljen među ženskom publikom. Njegova privlačnost je dopirala do tinejdžerki i žena u zrelijim godinama, dok je Vlado istovremeno čuvao privatnost i negirao da je zavodnik, kako ga mnogi doživljavaju.

– Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi prenijeli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvijek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i “prišiveno”. Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara – rekao je Vlado svojevremeno, a prenosi Glossy.

Ipak, otkriveno je da je jedna od onih koje je pjevač osvojio bila čuvena Leposava Lokica Stefanović, plesačica koja je nastupala s grupom “Lokice”. Njihova ljubav bila je velika, ali je potrajala samo godinu dana, jer je par zbog posla često bio rastavljen.

Nakon niza ljubavnih priča, oženio se Anom Rucner, uglednom hrvatskom violončelistkinjom koja je poznata po tome što kombinuje kompozicije klasične muzike s modernim elementima.

Ona je, inače, 30 godina mlađa od Kalembera, a i sama je nastupala na Evroviziji, decenijama nakon supruga – bila je dio bosanskohercegovačke delegacije 2016. godine.

Par je dobio jednog sina, ali ni ova ljubav nije opstala, pa su se razveli. Kako je muzičar jednom prilikom istakao, do kraha su dovele njihove različitosti.

– Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se desila, a to je dijete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost – rekao je Kalember.

Iako se špekulisalo da je do razvoda došlo nakon preljube, oboje su to negirali i uvijek pričali jedno o drugom samo najlepše.

– Moj bivši muž prekrasan je čovjek i zajedno prolazimo neke krizne situacije. Dobri smo prijatelji i to je jedan veliki uspjeh. To se postiže poniznošću, odricanjem, sa puno komunikacije… Ego mora nestati – istakla je Ana.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS