calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poznati meteorolog najavio dramatične promjene: ‘Atmosfera će se užariti, a onda slijedi šok’ Nada Topčagić o ispadanju Srbije sa Eura: “Opasno sam preživljavala Piksija i fudbalere” ŠA JEDVA STOJI NA NOGAMA! Pozlilo mu zbog svadbe Mione i Stanislava, ne može da dođe sebi! SANJA MALETIĆ OBJAVILA PRVU SLIKU KĆERKE Porodila se u 52. godini, trudnoću krila od svih MARIJA ŠERIFOVIČ PRIPRIJETILA KOLEGICI: ”Stvarno ću da te deportujem!” Haos u Americi Aca Lukas pjevao na otvorenju novog kluba Diamond by Mint na Krku: ‘Osjećam se kao na drugoj planeti‘ Ko su za njega najljepše žene? Memo poslije supruge bira Nives Celzijus! Šta nam to govori? Jedna ljepotica ipak nema šanse kod njega EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević sve oduševio! Emisija o kojoj se priča, evo šta su stručnjaci otkrili! NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku

Buba Corelli čupao djevojku Petru Cupan za kosu i unosio joj se u facu nasred ulice!

Objavio: RHT
23/08/2023 4:30 PM

Devojka je pokšavala da se odbrani kako je ne bi udario

 Buba Corelli, fizički i psihički je maltretirao na ulici svoju dugogodišnju partnerku Petru Cupan. 

Buba je prvo Petru uhvatio za kosu i povukao, dok joj se unosio u facu i derao se na nju. Ona se sve vrijeme komešala i pokušala da se odbrani, kako je Buba ne bi udario.

 Uplašena djevojka je zatim krenula da bježi od njega, a on je sve vrijeme išao za njom. 

U jednom momentu njoj je od straha ispala jakna, zbog čega je zastala da je podigne, a on joj se približio i ponovo unio u lice, nakon čegu su nastavili dalje da idu. 

Podsjetimo, javnosti je poznato da je u više navrata policija reagovala u njihovom stanu zbog prijava buke i komešanja. 

(Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS