calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor

DAVNIH DANA JE BIO ZALJUBLJEN U MARKA: Žana Omnia ne štedi uvrede na račun Nece!

Objavio: RHT
17/08/2023 5:20 PM

U tok emisije “Narod pita” došlo je do žestoke svađe Nece Lazića i Žane Omnie.

-Mislim da su ove dve žene ostvarene jako, svaka im čast. Pitao bih da li može Žana da prokomentariše odnos Ivana i Kulića? – upitao je gledalac.

-Ja sam u par navrata čak i u Zadruzi bila vrlo zatečena Ivanovim ponašanjem, s tim da sam stvarno videla da čovjek hoće da se promeni, sve ovo napolju što se dešava, ne mogu da prihvatim nešto da je istinito, ja sam u njegovim očima vidjela da želi promjenu, jako je bitno da se uspostavi kako odnos sa bakom, tako je bitan i odnos sa Miljanom. Mislim da treba na tome da porade i da isključe ego i sujetu, mi smo odrasli ljudi i moramo razmišljati o odrastanju djeteta, dijete može kada odraste da uzme za zlo. Trebaju da naprave dobre međuljudske odnose. – rekla je Žana.

-Marko što je vrcao vrcao je u Podgorici, sad vrca nešto drugo u Berlinu. – našalio se Darko.

-Ja nisam ničiji Pr niti mama. – rekla je Žana.

-Da li mogu svi gosti da prokomentarišu Ivana Marinkovića? – upitao je gledalac.

-Što se tiče Ivana, imam korektan odnos sa njim, važila sam kao neko da je moj mentor, mislim da sam stavom pokazala da sam sama svoj mentor, lijepo je što je pokazao taj očinski momenat, ali ova saga koja se nastavlja sa Miljanom i Marijom nikako mi se ne dopada. Mislim da djeci mjesto u rijalitiju nije. Nikako nisam pristalica toga – rekla je Sofija Una.

-Marko Marković ima potpunu slobodu, za Necu se ne brinem jer je davnih dana bio zaljubljen u Marka Markovića. Volim do detalja da opišem. – rekla je Žana.

-Ja sam ponosan na sebe, svako od nas ima neke greške koje treba da promeni kod sebe, ja sam grešio par puta što se tiče mog izbora, što se tiče mojih stavova, smatram da sam bio ispravan, opet bih propagirao ist. – rekao je Neca.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS