calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu

OVO NIKO NIJE ZNAO Tea Tairović važi za jednu od najbogatijih pjevačica, a sada je otkrila tajnu: Ako to uradim, neću imati para!

Objavio: RHT
13/08/2023 12:30 PM

Tea Tairović već izvijesno vrijeme važi za jednu od najtraženijih pjevačica.

Koncert Tee Tairović
Foto:Alo/promo/liveproduction

Pored ogromnog uspjeha, međutim, svojim je hitovima sebi uspjela da obezbijedi i to da finansijski prilično dobro stoji.

Kako joj „sreća ne bi izmakla”, Tea priznaje – da baš ništa ne prepušta slučaju. Uz to je i sujeverna, što uopšte ne krije, pa jedno, kako kaže, nikada ne radi kako bi uvijek imala novca.

„Redovno kucam u drvo!”

– Torbu ne smijem da ostavljam na podu, jer neću nikad imati para. Vrlo sam sujevjerna, redovno kucam u drvo i nosim crveni konac – izjavila je Tea jednom prilikom za „Grand”, prenose mediji.

Podsjetimo, jedna od „kraljica bakšiša” ovu je „titulu zaradila” i tako što je na izvijesnom veselju u Njemačkoj svojevremeno čak 47 puta otpjevala pjesmu „Hajde”, pa se ozbiljno i oparila.

Kada je zapjevala „Hajde” svi su skočili i počeli da je kite eurima! Ruke su joj bile pune para – kazao je bio izvor za jedne domaće medije, pa dodao kako je kući najvjerovatnije otišla sa oko 14.000 eura bakšiša.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS