calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Prognoza do polovine augusta: Očekuje li nas scenarij kao u Srbiji, Hrvatskoj..

Objavio: RHT
06/08/2023 10:01 AM

Anadolija

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za period do 17. augusta.

U svom zvaničnom saopćenju meteorolozi su kazali šta možemo očekivati u narednom periodu.

“Hladna fronta, usloviće nestabilno vrijeme, kišu, pljuskove praćene grmljavinom, te ponegdje i pojavu olujnog nevremena u naredna tri dana na prostoru Bosne i Hercegovine. Izgledan je i izraženiji pad temperature zraka. Naročito svježe se očekuje u jutarnjim satima. Nakon svježeg i kišovitog vikenda, od ponedjeljka poslijepodne slijedi porast temperature zraka i postepeni povratak vrelih dana na većem dijelu naše zemlje. Očekivane maksimalne temperature do kraja sedmice mogle bi biti blizu 40 stepeni”, navedeno je.

Potom su dodali:

“Minimalne temperature postepeno će opadati i varirat će u subotu od 14°C do 19°C u Bosni, na jugu zemlje do 22°C, a u utorak od 8°C do 12°C na području Bosne, u Hercegovini do 16°C. Maksimalne vrijednosti temperatura zraka do utorka dosezat će vrijednosti pretežno između 20°C i 25°C u Bosni, do 28°C na jugu Hercegovine. Od srijede (09.08.) najveće dnevne temperature od 28°C do 34°C u Bosni, u Hercegovini do 38°C. U periodu od 14.08. do kraja prognoznog perioda, zadržat će se stabilno i pretežno sunčano vrijeme. Mogučnost za pojavu kiše u ovom periodu, prema raspoloživm podacima je mala. Jutarnje temperature zraka varirat će između 14°C i 19°C u Bosni, u Hercegovini do 21°C. Najviše dnevne temperature uglavnom u rasponu od 28°C do 33°C u Bosni, na jugu Hercegovine do 34°C.”

Podsjetimo, proteklih nekoliko dana, kao i danas snažno nevrijeme zahvatiloo je Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/n1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS