calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve!

Ivan Marinković otvorio dušu: “Nikad nisam bio zaljubljenu Miljanu”

Objavio: RHT
05/08/2023 3:45 PM

Ivan Marinković, nije se libio da podijeli iskrene i otvorene riječi o svojim emotivnim vezama, uključujući i njegov odnos sa Miljanom Kulić, sa kojom dijeli roditeljsku ulogu, ali ne i dublje emocije.

Ivan se trenutno sprema za svoje vjenčanje sa Jelenom Ilić, osobom koju je zavolio tokom učešća u rijaliti programu Parovi. Međutim, njegova prošla iskustva nisu ostala neprimijećena. Kada je riječ o njegovim bivšim partnerkama, Ivan je otvoreno priznao da prema Miljani Kulić, sa kojom ima dijete, nikada nije gajio dublje emocije.

-Ono što smo mi imali je čist seks, sa moje strane. Bila je zanimljiva i mogu da kažem da sam je iskoristio. Kao i svaki muškarac, imao sam potrebu za seksom, ona je bila zaljubljena u mene i eto, desilo se to dete na kraju. Dijete nisam htio, ono se omaklo. Nisam očekivao, mislio sam da neće iz prvog puta, ali sam očigledno vrlo plodan. Ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena, nikada me nije ni zanimala, pa čak ni poslije saznanja da je trudna. Drago mi je da je našla nekog napolju, samim tim znam da će mene ostaviti na miru. Ne znam šta me čeka kad izadjem napolje, ja sam za najnormalniju situaciju… Da učestvujem u odrastanju djeteta, ali da bude sa njom. Poznajući Miljanu, znam da je to nemoguća misija-izjavio je Ivan.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS