calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“BEOGRADE, NAŠA PRIČA SE NASTAVLJA”: Dino Melrin objavio datum koncerta u Štark Areni

Objavio: RHT
21/07/2023 6:40 PM

Dugoočekivani koncert u Beogradu koji je Dino Merlin najavio početkom ove godine sada je i službeno potvrđen! Muzički čarobnjak nakon osam godina vraća se u Beograd, a susret s svojom publikom zakazao je za petak, 17. novembar u Štark Areni.

Publika je oduševljena, društvene mreže užarile su se od komentara, svi žele da budu dio koncertne turneje “Mi”, koja u čitavoj regiji obara sve rekorde posjećenosti. Beograd će biti metropola u kojoj će početi jesenji dio turneje “Mi” zato što je Merlin odlučio slijediti svoju tradiciju da baš ovo godišnje doba bude opet svjedočanstvo jednog vremena i njegove posebne emotivne povezanosti s publikom, koja ga već decenijama uglas prati od prve do posljednje pjesme. Veza Dine Merlina i njegove publike povezana je specifičnim nitima, nepresušnom energijom i povjerenjem.

-Beograde,naša priča se nastavlja. Ponovo smo tu, 17.novembra nakon ounih osam godina. Vidimo se- najavio je Merlin.

Njegovi dosadašnji koncerti iz godine u godinu u čitavoj regiji podižu ljestvicu, kako produkcijskih standarda, tako i sve većeg broja ljudi koji nestrpljivo iščekuju termine koncerata koje potom pohode u rekordnim brojkama. Ne postoji izvođač u regiji koji tako ekspresno, bez ijednog plakata i reklame može rasprodati grandiozne prostore kao što su Arene. Čuvena pulska Arena rasprodata je preko noći za ovo ljeto, a u Zagrebu je u nepuna četiri dana rasprodao sada već tri arene zaredom.

Po broju održanih koncerata u arenama širom Evrope, kao i po broju fanova te rekordnog roka u kojem ih rasprodaje, ovaj sarajevski umjetnik može zlatnim slovima da se upiše u historiju domaće muzičke industrije. U proteklih 12 godina ovo će biti treći po redu dolazak Dine Merlina u Beograd, ali i njegov šesti po redu randevu s beogradskom publikom.

Posljednji put bilo je to u okviru svjetske turneje “Hotel Nacional” u oktobru 2015. godine dvije noći zaredom, dok je prvi put to bilo u okviru turneje “Ispočetka” 2011. godine, kada je rasprodao tri arene zaredom. Publika će, pored najnovijih hit singlova i omiljenih pjesama iz njegove četrdesetogodišnje bogate muzičke karijere, uživo imati priliku i premijerno da čuje neke od dobro poznatih hitova, ali u potpuno novom ruhu, dok će vizuelna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprinijeti vrhunskoj muzičkoj čaroliji po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora! Ulaznice za koncert u Štark Areni bit će u prodaji od ponedjeljka, 24. jula putem veb stranice. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS